10:18 12.02.2024

У Павлограді та прилеглих районах без світла близько 30 тис. абонентів

1 хв читати
У Павлограді та прилеглих районах без світла близько 30 тис. абонентів

У Павлограді Дніпропетровської області та прилеглих територіях без напруги внаслідок нічної атаки російських БпЛА на ранок понеділка залишається приблизно 30 тис. абонентів, повідомило Міністерство енергетики.

Як зазначає Міненерго у своєму повідомленні в телеграм-каналі, вночі внаслідок ворожої атаки відключилася підстанція 330 кВ НЕК "Укренерго" в Павлограді, сталася пожежа, пошкоджено енергетичне обладнання.

При цьому знеструмили понад 53 тис. побутових споживачів у Павлограді та прилеглих районах, а також промисловість - завод і сім шахт.

На момент атаки в шахтах під землею перебували понад 1000 працівників. Людей на поверхню не виводили - шахти і завод були заживлені за резервною схемою. Пізніше підстанцію було заживлено від дизель-генератора.

"Пожежу ліквідовано, споживачів електроенергії частково заживили. Однак о 8 ранку через ненадійність схеми підключення споживачі, які відновили електропостачання, знову залишилися без світла", - описало ситуацію міністерство.

Воно додало, що тривають відновлювальні роботи.

Як повідомлялося, рано-вранці понеділка "Укренерго" повідомила, що в ніч на 12 лютого ворог знову завдав ударів БпЛА по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської області. Постраждало обладнання однієї з підстанцій "Укренерго". У Павлоградському та Синельниківському районах частково знеструмлено промислових і приватних споживачів. За її інформацією, для промислових споживачів електропостачання відновлено, триває підключення побутових споживачів. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Загиблі в Німеччині двоє громадян України були військовослужбовцями, які проходили там медичну реабілітацію, консульство встановлює зв'язок із їхніми рідними - МЗС

Росіяни за добу завдали одного ракетного та 49 авіаударів по території України

За добу на лінії фронту сталося 112 бойових зіткнень

Агресор у неділю обстрілював Нікополь та Покровську ОТГ – голова ОВА

Україна все ще чекає на постачання обіцяних США озброєнь – Зеленський

ГУР Міноборони України повідомило про знищення двох тепловозів у РФ

Зеленський провів телефонну розмову з лідером меншини у Палаті представників США, запросив його в Україну

Бійці ГУР знищили новітню російську антидронову РЛС "рєпєйнік" вартістю $100 тис.

Російські війська атакували промисловий об'єкт Запоріжжя, без жертв - ОВА

Підрозділи Сил оборони України перемістилися на нові рубежі на захід від Бердичів, Семенівки та Новомихайлівки для збереження життя захисників - Сирський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА