09:28 14.02.2024

РФ обстріляла лікарню в Селидовому: загинули мати з 9-річним сином і вагітна жінка, поранені шестеро людей

2 хв читати
РФ обстріляла лікарню в Селидовому: загинули мати з 9-річним сином і вагітна жінка, поранені шестеро людей

Під час ворожого влучання в лікарню Селидового Донецької області загинуло троє людей - мати з дев'ятирічним сином і жінка, яка перебувала в лікарні на збереженні вагітності, повідомив Офіс генерального прокурора.

"О 01:00 армія держави-агресора обстріляла медичний заклад. Від влучання засобів ураження загинули троє цивільних – 38-річна жінка, яка перебувала в лікарні на зберіганні вагітності, та 36-річна матір з сином 9 років. Також отримали травми шестеро пацієнтів. Найстаршому – 76 років, наймолодшій крихитці завтра має виповнитися 6 місяців", - ідеться в повідомленні Офісу генпрокурора.

Як повідомлялося раніше, унаслідок масованої атаки на Селидове в ніч на середу загинули три людини, 12 дістали поранень. В Офісі генпрокурора уточнили, що серед поранених - троє дітей. За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів і звичаїв війни (ч. 2 ст. 438 КК України).

За даними слідства, у ніч на 14 лютого 2024 року війська РФ здійснили масовану ракетну атаку на м. Селидове. О 23:30 окупанти завдали удару по п'ятиповерховому житловому будинку, внаслідок чого зруйновано цілий під'їзд. Як інформують у прокуратурі, поранень різного ступеня тяжкості дістали п’ятеро людей, серед яких троє дітей 7, 12 і 16 років. Також отримав тілесні ушкодження 52-річний чоловік, який проходив повз багатоповерхівку. Постраждалих із мінно-вибуховими травмами, переломами хребта, забоями, осколковими пораненнями госпіталізовано.

Крім того, пошкоджено багатоквартирні житлові будинки й автомобілі. Наразі на місцях продовжують працювати правоохоронці.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

СБУ затримала інформатора РФ, який готував "прорив" рашистів на одній із найгарячіших ділянок фронту Донецької області

Арку дружби народів не обов'язково демонтувати, якщо місто і громада її по-справжньому переозначать - голова УІНП Дробович

Голова УІНП: Пам'ять про Другу світову війну надзвичайно важлива і цінна для нашої спільноти

Шестеро постраждалих унаслідок недільних обстрілів Харківської області у важкому стані - ОВА

У МИРГОРОДІ ЧУТИ ВИБУХИ. У ВСІЙ УКРАЇНІ ОГОЛОШЕНО РАКЕТНУ НЕБЕЗПЕКУ - ТЕЛЕГРАМ-КАНАЛИ

Голова УІНП: Із декомунізацією ми точно вже на фінальній стадії, але економічний аспект може затримати ці процеси

На Львівщину залетіли три ворожі БПЛА, усі ліквідовані - Козицький

ППО в ніч на понеділок знищила 29 ворожих "шахедів" у межах чотирьох областей

Ворог за добу втратив 1400 осіб

Президент і міністр закордонних справ Ірану загинули в авіакатастрофі

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА