11:15 22.02.2024

ДБР передало до суду справу щодо держзради екснардепа Рабіновича

1 хв читати
ДБР передало до суду справу щодо держзради екснардепа Рабіновича

Державне бюро розслідувань (ДБР) завершило розслідування і передало до суду матеріали за обвинуваченням колишнього народного депутата Вадима Рабіновича в державній зраді.

"Працівники ДБР завершили розслідування у кримінальному провадженні щодо державної зради колишнього народного депутата України від забороненої політичної партії ОПЗЖ Вадима Рабіновича. Обвинувальний акт направлено до суду", - йдеться в повідомленні відомства в четвер.

За інформацією ДБР, депутат поширював серед населення та політичного керівництва країн Європейського Союзу антиукраїнську пропагандистську інформацію.

"Вадим Рабінович у своїх численних виступах та інтерв’ю оприлюднював маніпулятивні висловлювання, що несли шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканості, державній, економічній та інформаційній безпеці України", - зазначається в повідомленні.

Отже, як зазначають у Бюро, пропагандистська діяльність Рабіновича допомагала керівництву РФ досягати своїх воєнно-політичних цілей і забезпечувала ідеологічну допомогу в проведенні підривної вибухової діяльності проти України. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА