15:31 27.02.2024

Унаслідок ворожого обстрілу на Сумщині двоє поліцейських загинули, шестеро поранені

1 хв читати
Унаслідок ворожого обстрілу на Сумщині двоє поліцейських загинули, шестеро поранені

Двоє поліцейських - чоловік і жінка - загинули і ще шестеро працівників поліції дістали поранень унаслідок ворожого артилерійського обстрілу у вівторок у Сумській області.

"Слідча група виїхала на документування наслідків прильотів по будівлі фермерського господарства. І в цей час ворог вдарив знову. Прицільно артилерією по правоохоронцях", - повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко у вівторок у телеграм-каналі.

За його словами, тіла двох поліцейських рятувальники витягли з-під завалів, поранення дістали ще четверо слідчих. Їм надають медичну допомогу.

Пізніше Офіс генпрокурора в телеграм-каналі повідомив про двох загиблих і шістьох поранених поліцейських унаслідок артобстрілу.

"27 лютого 2024 року близько 12:15 держава-агресор, застосовуючи заборонені міжнародним правом методи ведення війни, здійснила артилерійський обстріл агропідприємства на території Хотінської громади Сумського району... Унаслідок ворожої атаки загинули поліцейський і поліцейська. Ще шестеро дістали поранень", - поінформували у відомстві.

За цим фактом проводять розслідування за статтею про порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисними вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Досудове розслідування здійснює Управління СБУ в Сумській області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА