19:09 16.03.2024

У МВС мають намір удосконалити алгоритм реагування екстрених служб на надзвичайні ситуації

2 хв читати
У МВС мають намір удосконалити алгоритм реагування екстрених служб на надзвичайні ситуації

Міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко доручив детально проаналізувати чинні інструкції реагування екстрених служб на надзвичайні ситуації та змінити алгоритм роботи в разі необхідності з урахуванням оперативної обстановки.

"Провів в Одесі оперативну нараду з керівництвом ДСНС, Нацполіції, територіальним командуванням Нацгвардії та Держприкордонслужби. Обговорили ситуацію з обстрілами в державі. Тільки за минулу добу ворог завдав 400 ударів по 10 регіонах країни", - написав він у телеграм-каналі в суботу.

Як зазначив Клименко, екстрені служби системи МВС перебувають "у повній готовності до реагування на надзвичайні ситуації. Водночас дав указівку провести детальний аналіз наявних інструкцій і за необхідності внести корективи в алгоритм роботи, враховуючи оперативну обстановку".

Як повідомляється на офіційному сайті МВС України в суботу, Клименко разом із главою Національної поліції Іваном Вигівським і главою Одеської військової адміністрації Олегом Кіпером оглянули наслідки руйнувань, спричинених ракетною атакою РФ у п'ятницю в рекреаційній зоні міста, та поспілкувалися з представниками Сил безпеки та оборони. "Вони подякували всім службам, які працювали на місці ракетних ударів, надавали допомогу постраждалим і ліквідовували наслідки", - зазначено в повідомленні.

Крім того, Клименко відвідав постраждалих, які проходять лікування в медичних установах. Також міністр МВС і голова Нацполіції вшанували пам'ять усіх загиблих від учорашнього ракетного обстрілу.

Як повідомлялося, 15 березня вдень ворог укотре атакував ракетами об'єкти цивільної інфраструктури Одеси. Після першого удару під час ліквідації наслідків і надання допомоги пораненим було завдано другого удару. Унаслідок цього загинула 21 людина, поранено понад 70, 39 лікуються стаціонарно, вісім - у важкому стані.

У суботу в регіоні оголошено Днем жалоби за загиблими.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА