12:40 19.03.2024

ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

1 хв читати
ГУР МО України здійснило низку кібератак по російських об'єктах

Фахівці Головного управління розвідки Міністерства оборони України та активісти групи BO Team здійснили низку кібератак по об'єктах держави-агресора Росії.

"Під ударом опинилися не лише російські державні, а й приватні структури, які сплачують податки та фінансують війну проти України", - повідомляє пресслужба ГУР у телеграм-каналі.

Зокрема, протягом тижня з 11 до 18 березня 2024 року було атаковано ресурси ПАТ "Ростелеком" - виведено з ладу комунікаційне обладнання забайкальського та красноярського краю РФ; отримано доступ до системи електронного документообігу "уряду Бєлгородської області", здійснено фейкові розсилки 12 тисячам місцевих чиновників; атаковано та виведено з ладу комунікаційне обладнання ТОВ "Белзнак"; атаковано та знищено інформаційні ресурси "муніципальної бюджетної установи старооскольського міського багатогалузевого виробничого об'єднання комунального господарства"; атаковано та знищено інфраструктуру ЗАТ "Томмолоко"; захоплено та знищено серверну інфраструктуру разом з резервними копіями хостинг-провайдера "1Gb.ru" і десятків тисяч обслуговуваних ним вебсайтів; виведено з ладу понад 40 мережевих пристроїв Mikrotik у "центрі управління міським автоелектротранспортом" у Новосибірську.

"Завдані ворогові збитки можуть обчислюватись сотнями тисяч доларів. Атаки на росію в кіберпросторі тривають", - наголосили в ГУР.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Словаччина надала тимчасовий захист соратнику Медведчука, який відповідав за проросійську пропаганду в Європі

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА