10:40 31.03.2024

Усі члени уряду України вчасно подали декларації про доходи за 2023 рік

2 хв читати
Усі члени уряду України вчасно подали декларації про доходи за 2023 рік

Прем'єр-міністр України, всі віцепрем'єри та міністри вчасно подали електронну декларацію про майно і доходи за 2023 рік.

Із 12 жовтня 2023 року відновлено декларування та функції Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) з перевірки декларацій. У зв'язку з цим, декларації за 2023 рік необхідно подати у звичний для декларантів термін - до 31 березня 2024 року включно.

Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив 975 тис. грн доходів в електронній декларації про майно і доходи за 2023 рік.

Перша віцепрем'єр-міністерка - міністерка економіки Юлія Свириденко задекларувала 1,9 млн грн доходів за 2023 рік; віцепрем'єр-міністерка - міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук - 2,2 млн грн доходів; віцепрем'єр-міністерка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина - 978,7 тис. грн доходів; віцепрем'єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій - міністр цифрової трансформації Михайло Федоров - 986 тис. грн доходів; віцепрем'єр із відновлення України - міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков - 22 млн грн доходів.

Міністр енергетики Герман Галущенко задекларував 4,3 млн грн доходів за 2023 рік; міністерка соціальної політики Оксана Жолнович - 1,2 млн грн доходів; міністр з питань стратегічних галузей промисловості Олександр Камишін - 46,4 млн грн доходів; міністр внутрішніх справ Ігор Клименко - 1,8 млн грн доходів; міністр закордонних справ Дмитро Кулеба - 3,3 млн грн доходів; міністр освіти і науки Оксен Лісовий - 1,5 млн грн доходів.

Міністр охорони здоров'я України Віктор Ляшко задекларував 1,1 млн грн доходів за 2023 рік; міністр юстиції Денис Малюська - 1,2 млн грн доходів; міністр фінансів Сергій Марченко - 1,2 млн грн доходів; міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський - 22,4 млн грн доходів; міністр захисту довкілля та природних ресурсів Руслан Стрілець - 1,2 млн грн доходів; міністр оборони Рустем Умєров - 14,7 млн грн доходів.

Міністр Кабміну Олег Немчінов задекларував 1 млн грн доходів за 2023 рік; в.о. міністра культури та інформаційної політики Ростислав Карандєєв - 1 млн грн доходів; в.о. міністра молоді та спорту Матвій Бідний - 1,1 млн грн доходів; в.о. міністра у справах ветеранів Олександр Порхун - 1,8 млн грн доходів.

Як повідомлялося, 10 жовтня 2023 року президент Володимир Зеленський підписав закон (законопроєкт №9534) про повернення та відкриття електронних декларацій для осіб, уповноважених виконувати функції держави або місцевого самоврядування в умовах воєнного стану.

Усі урядовці вчасно подали електронні декларації про майно та доходи за 2021 і 2022 роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна готує сім нових безпекових документів

Міноборони України розпочало розробку моделі Системи інтегрованої оборони

В Очеретиному залишаються 198 мирних громадян, у м. Часів Яр - 682 людини

Ознак формування наступальних угруповань або різких змін у кількості сил ворога в Криму не спостерігається - Плетенчук

Франція передала Україні 13 автомобілів для мобільних груп поліції з протидії насильству

Нетаньягу заявив Блінкену, що не має наміру погоджуватися на завершення операції проти ХАМАСу, не відмовиться наступати на Рафах

Українська авіація завдала ударів по семи районах зосередження особового складу противника

За добу ворог завдав двох ракетних і 41 авіаудару, обстріляв понад 125 населених пунктів

У посольстві Італії відбулася церемонія передання трьох автомобілів швидкої допомоги для Харкова та Києва асоціацією La Memoria Viva

На фронті зафіксовано 100 бойових зіткнень, ЗС України відбили 33 атаки на авдіївському напрямку

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА