12:15 13.04.2024

"Укрпошта" випустила марки з українською зброєю

2 хв читати
"Укрпошта" випустила марки з українською зброєю

"Укрпошта" випустила поштові марки "Зброя перемоги. Made in UA". У поштовому блоці шість марок, на кожній з яких зображено новітню українську зброю, повідомляє пресслужба компанії в суботу.

Марки містять благодійну складову, тож 30 гривень з кожного поштового блоку буде спрямовано на допомогу силам безпеки та оборони країни.

"Мільйони українських громадян і десятки тисяч підприємств постраждали від російської агресії. Серед них - понад дві тисячі втрачених, пошкоджених і зруйнованих приміщень Укрпошти. Ми з радістю допоможемо виставити рахунок ворогу та посприяємо його миттєвому відправленню. Укрпошта організовує благодійний збір для військових з кожної марки, щоб підтримати наші сили безпеки і оборони та прискорити Перемогу. Наша українська зброя - це найкращий спосіб захистити українців від ворога", - зазначив генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський.

На поштовому блоці "Зброя перемоги. Made in UA" зображено сучасну зброю, розроблену та виготовлену в Україні, яка щодня допомагає зупиняти ворожу навалу: розвідувальний безпілотний комплекс "Shark"; ударний оперативно-тактичний безпілотний авіаційний комплекс "Лютий"; один із найбільших FPV-дронів "Ескадрон"; самохідна артилерійська установка (САУ) "Богдана"; бронеавтомобіль "Козак"; морський дрон MAGURA V5.

Уточнюється, що тираж поштового блоку - 120 тис. екземплярів. 13 квітня, у день введення в обіг поштового блоку "Зброя Перемоги. Made in UA", продукцію випуску можна буде придбати в поштамтах міст - обласних центрів, а також онлайн у Поштовому маркеті, пізніше продукція також з'явиться у відділеннях поштового зв'язку.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

На Дніпропетровщині внаслідок ворожих обстрілів пошкоджені три кафе, шість приватних будинків - голова ОВА

"Ліси України" навесні 2024р. виконали план посадки лісів на 102%

ВР пропонують зрівняти у правах жінок і чоловіків, які мають дітей до 18 років, на звільнення з військової служби під час війни - законопроєкт

Шмигаль про розблокування вантажопотоку на українсько-польському кордоні: сподіваємося, ми перегорнули цю сторінку у відносинах із Польщею

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА