13:24 10.12.2021

Спецпідрозділ Офісу генпрокурора напрацював понад 60 кейсів із захисту інвестицій

1 хв читати
Спецпідрозділ Офісу генпрокурора напрацював понад 60 кейсів із захисту інвестицій

Спеціалізований підрозділ Офісу генерального прокурора України, який був створений 2020 року та метою якого є протидія незаконному тиску на бізнес, за час роботи успішно опрацював понад 60 випадків, коли інвестиції в Україні потребували захисту, повідомляється на сайті відомства в п'ятницю.

"За цей час напрацьовано понад шість десятків успішних кейсів із захисту інвестицій. До прикладу, завдяки роботі цього підрозділу американське підприємство прийняло рішення про інвестування в нашу державу та створення близько 10 тисяч робочих місць. Ми активно працюємо з Американською торговельною палатою в Україні, і конструктивний діалог та спільна робота сприяють утвердженню верховенства права і комфортному бізнес-клімату", - сказала генпрокурор Ірина Венедіктова під час зустрічі із заступником торгового представника США Джеймі Вайтом.

Сторони обговорили перспективи співробітництва та обміну досвідом. Головними темами зустрічі стали захист інвестицій та інтелектуальної власності.

У Торговому представництві США заявили про готовність долучитися до проведення тренінгів та підвищення кваліфікації українських прокурорів на цьому напрямі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА