16:02 02.08.2018

МОЗ оприлюднило список пляжів в Україні, де можна купатися

2 хв читати
МОЗ оприлюднило список пляжів в Україні, де можна купатися

Міністерство охорони здоров'я України опублікувало на своїй сторінці в соцмережі Facebook список пляжів, де не рекомендується купатися.

"Літо в розпалі і хочеться більше часу проводити на природі біля річки, або моря. Нагадуємо: перед тим, як планувати відпочинок біля водойми, не забудьте перевірити оновлений список пляжів, які не рекомендовані для купання", - йдеться в повідомленні.

У списку фігурують 13 пляжів у Києві, зокрема "Центальний", "Дитячий", "Золотий" і "Молодіжний" на Гідропарку, пляжі в Пущі-Водиці, а також на озерах Веселка, Тельбін і Вербне.

У Київській області не можна купатися, зокрема, на міських пляжах у Білій Церкві та Українці, озерах у Борисполі, рекреаційних зонах в Ірпені, Гостомелі, Фастові, Василькові.

Також не рекомендується купатися на пляжах Вінниці, Ковеля Волинської області, Старокостянтинова Хмельницької області, Черкас, Дніпра, Кривого Рогу, Кам'янського біля річпорту, Павлограда і Верхньодніпровська Дніпропетровської області, Запоріжжя, Енергодара, в Миколаєві, Полтаві, Кременчуці та Горішні Плавнях.

У Харкові не рекомендується купатися на пляжі "Петренківський", а також міських пляжах Балаклеї і Краснограда Харківської області.

Не рекомендується купатися на "Новомиколаївському пляжі" в Кропивницькому, а також в Олександрії та Світловодську Кіровоградської області, в Сєвєродонецьку і Старобільську Луганської області, у м.Коростень Житомирської області, "Молодіжному" пляжі в Золочеві Львівської області, в Рівному та містах Здолбунів, Дубровиця, Радивилів і Дубно Рівненської області.

До списку нерекомендованих потрапили пляжі в рекреаційних зонах низки міст Вінницької та Житомирської областей, м.Чернігів на Десні, а також деякі пляжі річок Уж, Латориця, Синявка і Іршавка у Закарпатті.

З морських пляжів до списку потрапили "Центральний" і "Лівобережний" пляжі в Маріуполі, а також у прилеглих смт Ялта і селах Юр'ївка, Урзуф, Мелекіне.

Морські пляжі Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької області до списку не потрапили. У списку небажаних також немає жодного пляжу на прісноводних водоймах Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Сумської, Донецької та Одеської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До безоплатного зубопротезування для військовослужбовців і ветеранів можуть приєднатися ще 38 клінік

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА