20:14 16.06.2020

"Біофарма" інвестує у будівництво нового лабораторного комплексу $7 млн

2 хв читати
"Біофарма" інвестує у будівництво нового лабораторного комплексу $7 млн

Біофармацевтична компанія "Біофарма" (Київ) має намір інвестувати в будівництво нового офісно-лабораторного комплексу $7 млн.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в компанії, комплекс буде побудований на території заводу в місті Біла Церква (Київська обл.).

"Частину об'єктів на території науково-виробничого комплексу (у Білій Церкві - ІФ) було продано компанії "STADA Україна", ми прийняли рішення побудувати новий корпус. Це буде будівля, окрема від корпусу заводу-фракціонатора", - повідомили в компанії.

Крім того, в компанії повідомили, що "Біофарма" спрямувала на закупівлю лабораторного обладнання для діагностики COVID-19, тест-систем, ШВЛ, аналізатори газів у крові $500 тис.

Як повідомлялося, "Біофарма" розпочала клінічні випробування свого препарату "Біовен" для лікування ускладнень, спричинених COVID-19. Наразі в дослідження залучені 20 осіб.

Крім того, "Біофарма" залучає донорів з антитілами до COVID-19. На сьогодні компанія протестувала 9400 осіб (антитіла виявлено в 54 осіб, або 0,59%) і зібрала 37 літрів реконвалесцентної плазми.

"Біофарма" розпочала розробку гіперімунного імуноглобуліну на основі плазми людей, котрі перенесли COVID-19, цей препарат може бути ефективним для специфічного лікування COVID-19.

Розробка препарату здійснюється в рамках участі "Біофарми" в роботі Міжнародного альянсу компаній, що спеціалізуються на виробництві препаратів із плазми крові, до якого також входять Takeda і CSL, Octapharma, Biotest, BPL, LFB, Sanquin, GreenCros, ADMA Biologics. Заготівлю такої плазми проводять плазмоцентри в Сумах, Черкасах, Дніпрі, Харкові.

"Біофарма" також розпочала клінічні дослідження з оцінки ефективності препарату "Біовен" виробництва ТОВ "Біофарма Плазма" в комплексній терапії пацієнтів із пневмонією, спричиненою коронавірусною інфекцією COVID-19/SARS-CoV-2.

Biopharma - українська біотехнологічна компанія, єдиний завод у Східній Європі, який має сучасні технології, виробляє і розробляє препарати з донорської плазми вже майже 50 років.

Компанія зосереджена на забезпеченні ліками України й за контрактним принципом постачає свою продукцію до більше ніж 30 країн світу. Восени 2019 року Biopharma перенесла своє виробництво в новий науково-виробничий комплекс у Білій Церкві.

Компанія розвиває мережу власних плазмоцентрів. Нині вони працюють у Сумах, Шостці, Конотопі, Черкасах, Дніпрі та Харкові.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вакцин від сказу в Україні достатньо, але можна очікувати зростання захворюваності - Кузін

До безоплатного зубопротезування для військовослужбовців і ветеранів можуть приєднатися ще 38 клінік

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА