19:59 19.02.2024

Агентство США з міжнародного розвитку надало страхування від військово-політичних ризиків українському медцентру Superhumans на $25 млн

2 хв читати
Агентство США з міжнародного розвитку надало страхування від військово-політичних ризиків українському медцентру Superhumans на $25 млн

Український медичний центр реабілітації, реконструктивної хірургії та психологічної допомоги травмованим на війні Superhumans Center отримав від Урядового агентства США з міжнародного розвитку (The U.S. International Development Finance Corporation, DFC) страхування військово-політичних ризиків на суму $25 млн.

Як повідомляють у пресрелізі клініки, "страхування військово-політичних ризиків від DFC надасть приватним донорам упевненість у безпеці пожертвувань". Як уточнили агентству "Інтерфакс-Україна" в Superhumans Center, це всі ризики, які стосуються війни та її наслідків як у фізичному плані (руйнування внаслідок прильотів), так і в геополітичному".

"Це рішення DFC демонструє як міжнародним, так і українським інвесторам, що впровадження проєктів в Україні не лише можливе, а й має підтримку. Дуже важливо, що Superhumans отримав таке страхування. Цей центр має величезне значення, адже тут українці відновлюють своє фізичне та психологічне здоров'я", - наводять у пресрелізі слова першої віцепрем'єр-міністерки, міністерки економіки України Юлії Свириденко.

Superhumans Center - сучасна клініка з протезування, реабілітації, реконструктивної хірургії та психологічної підтримки для військових і цивільних, які постраждали від війни в Україні. Superhumans є некомерційним підприємством, усі послуги в клініці безкоштовні для пацієнтів.

Центр фінансується донорами та партнерами. Перший Центр Superhumans було відкрито у квітні 2023 року біля Львова (Україна). Найближчим часом центр має намір розширитися в інші регіони України.

Проєкт Superhumans ініційований українським бізнесменом Андрієм Ставніцером.

Агентство США з міжнародного розвитку (DFC) - американський урядовий фінансовий інститут. DFC співпрацює з приватним сектором і фінансує складні виклики, з якими компанії стикаються в умовах динамічних змін. Агентство інвестує в різні сектори економіки, зокрема енергетику, охорону здоров'я, інфраструктуру, сільське господарство, фінанси.

Загальний портфель DFC в Україні становить понад $1 млрд.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

До безоплатного зубопротезування для військовослужбовців і ветеранів можуть приєднатися ще 38 клінік

Мобільні медбригади ТЧХУ за місяць надали допомогу понад 2100 жителям віддалених місць Черкаської області

AstraZeneca вилучає з обігу вакцину проти COVID-19

В Україні не зафіксовано жодного випадку несприятливих наслідків після вакцинації проти COVID-19 - Кузін

Алгоритми ШІ можуть підвищити точність діагностики, але повноцінно замінити медика наразі не можуть - експерти

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА