16:43 23.04.2024

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

2 хв читати

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки мережі лабораторій "Ескулаб" та асоціації остеоінтегративного протезування планує побудувати центр реабілітації військових TYTANOVI в Києві.

Як повідомляють у пресрелізі фонду, центр, розрахований на одночасне перебування 30 пацієнтів, міститиме сучасну лабораторію ходьби, зал боротьби, зону кардіонавантаження, зону силових навантажень, два кабінети апаратної фізіотерапії, зал медитації та сну, стоматологічний кабінет.

Проєкт є частиною великої ініціативи TYTANOVI, спрямованої на створення всеукраїнської мережі таких центрів.

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" директор БФ "Центр порятунку життя" В'ячеслав Запорожець, центр забезпечуватиме пацієнтам не лише фізичну реабілітацію за допомогою сучасного обладнання, а й психологічну підтримку.

Зі свого боку, співзасновник мережі лабораторій "Ескулаб" Сергій Дядюшко, зазначив, що участь мережі "Ескулаб" не обмежується лише фінансуванням.

"Ми також активно залучені в процес навчання фахівців, що надає змогу підтримувати високий рівень послуг центру реабілітації", - сказав він.

Мережа медлабораторій "Ескулаб" входить до трійки найбільших приватних лабораторій України, законтрактована Національною службою здоров'я України (НСЗУ). До складу мережі входять п'ять лабораторних центрів і 180 пунктів забору аналізів у західних регіонах України та Києві. Мережа виконує понад 820 видів лабораторних досліджень.

У 2020 році мережа "Ескулаб" пройшла добровільне оцінювання можливостей вимірювання відповідно до вимог ДСТУ ISO 10012:2005 "Системи управління вимірюваннями. Вимоги до вимірювання та вимірювання обладнання" та отримала сертифікат відповідності системі управління вимірюваннями.

"Ескулаб" у 2023 році сплатив 33,8 млн грн податків, зокрема ЄСВ - 14,97 млн грн, військовий збір - 1,33 млн грн, ПДФО - 14,034 млн грн. Входить до десятки найбільших платників податків Львівської області.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ підготувало всі нормативні акти для запуску роботи закону про медканабіс

Клініки ще семи європейських країн готуються приєднатися до програми міжнародного медичного партнерства

Фонд Порошенка купив кисневу барокамеру для лікування поранених і профінансував ремонт відділення

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА