17:51 03.12.2012

На місцях НУ-НС у сесійній залі заплановано розмістити депутатів від "УДАРу", а регіонали займуть місця в центрі і ближче до президії

2 хв читати

У новому парламенті комуністи, як очікується, займуть ті ж місця в сесійній залі, а на місцях блоку "Наша Україна - Народна самооборона" (НУ-НС) розмістяться депутати партії "УДАР", а депутати Партії регіонів розмістяться в центрі та ближче до президії.

На засіданні підготовчої групи в понеділок керівник підгрупи, що займається розселенням нових депутатів Верховної Ради, а також розміщенням політичних сил у сесійній залі Валентин Матвєєв (КПУ) представив схему розміщення народних депутатів у сесійній залі.

В.Матвєєв уточнив, що цю схему обговорили та ознайомилися з нею представники лише Партії регіонів і комуністів, а також самовисуванці.

"Ми розглянули схему розміщення (у сесійній залі - ІФ), на жаль, вона не узгоджена з партіями "Батьківщина", "Удар"і "Свобода", - сказав депутат.

Згідно з представленим графіком запропоновано, щоб депутати Комуністичної партії України розміщувалися на тих самих місцях, що і в нинішньому парламенті - ліворуч від головуючого в президії.

Праворуч, на місцях, на яких в VI скликанні розміщувалася фракція НУ-НС, запропоновано розмістити депутатів партії "УДАР". По центру, ближче до президії та трибуни парламенту, запропоновано розмістити депутатів Партії регіонів - частково депутати розмістяться на тих самих місцях, що і в VI скликанні, а частково - займуть ті місця, які наразі займають депутати партії "Батьківщина" і НУ-НС.

Запропоновано, щоб у центральній частині залу за депутатами Партії регіонів розміщувалися ліворуч позафракційні депутати і самовисуванці (в VI скликанні частину цих місць займали депутати Партії регіонів і "Народної партії"), а з правого боку, також за депутатами Партії регіонів, - депутати Об'єднаної опозиції "Батьківщина" (депутати "Батьківщини" посідали ці місця і в VI скликанні, проте їх змістили трохи далі від президії і трибуни).

За депутатами "Батьківщини", майже в кінці залу, запропоновано розмістити депутатів від ВО "Свобода".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА