12:16 18.12.2012

Візит Януковича до Москви відбудеться в будь-якому разі, вірить Герман

2 хв читати
Візит Януковича до Москви відбудеться в будь-якому разі, вірить Герман

Депутат фракції Партії регіонів Ганна Герман вірить, що візит президента України Віктора Януковича в Москву відбудеться в будь-якому разі.

"Я вірю, що прийде час і для цього візиту. Я вірю, що цей візит до Москви, який обов'язково відбудеться, відповідатиме тим інтересам, які необхідні Україні", - сказала вона журналістам у вівторок.

Відповідаючи на запитання, чи не пов'язане перенесння візиту до Росії з визначенням дати саміту Україна-ЄС у Брюсселі, Г.Герман сказала: "Я не думаю, що одне до іншого має якесь відношення".

"Україна задекларувала себе, як міст між сходом і заходом, і це було і залишається пріоритетом нашої політики об'єднувальної ланки між сходом і заходом", - сказала вона, додавши, що візити, як до Європи, так і до РФ можуть лише посилити і доповнити процеси співпраці України зі своїми міжнародними партнерами.

Як відомо, у вівторок, 18 грудня мав відбутися робочий візит президента України Віктора Януковича до Російської Федерації, однак його було перенесено.

У прес-службі президента України нагадали, що темами зустрічі президентів України і Росії були визначені актуальні питання українсько-російського співробітництва, передусім в енергетичній та торговельно-економічній сферах. Зокрема - вироблення взаємоприйнятного механізму взаємодії України з Митним союзом Росії, Білорусі і Казахстану.

"Для успішної реалізації цих домовленостей необхідні додаткові консультації на експертному рівні. У зв'язку з цим сторони домовилися про перенесення термінів візиту", - пояснила прес-служба президента України.

Водночас поінформоване джерело повідомило агентству "Інтерфакс-Україна", що Київ і Москва так і не змогли досягти згоди з приводу умов приєднання України до окремих положень статуту Митного союзу, тому зустріч глав двох держав перенесено.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА