14:13 10.01.2013

Колесніченко розповів про завдання створеного у ВР "антифашистського фронту"

2 хв читати

Завданнями міжфракційного депутатського об'єднання "Міжнародний антифашистський фронт" є збір і обробка інформації, а також підготовка доповідей для міжнародних організацій, заявляє керівник об'єднання, член парламентської фракції Партія регіонів Вадим Колесніченко.

"Наші цілі й завдання - моніторинг неонацизму, збір і обробка інформації, підготовка доповідей для ООН, Ради Європи, Євросоюзу, ОБСЄ про стан справ у нашій державі з питань відродження та появи неонацизму й фашизму", - сказав В.Колесніченко на брифінгу в четвер у Києві.

За його словами, до міжфракційного об'єднання увійшли депутати з фракцій Партії регіонів і Комуністичної партії України. "Нас підтримують парламенти Словаччини, Румунії, Франції, Ізраїлю", - наголосив депутат.

В.Колесніченко також повідомив, що народні депутати, які входять до міжфракційного депутатського об'єднання, мають намір здійснювати аналіз законодавчої бази та правозастосовчої практики з питань героїзації неонацизму та його співучасників, розпалювання міжнаціональних і міжрелігійних питань.

За словами В.Колесніченка, міжфракційне об'єднання має намір займатися пропагандою антифашистської ідеології, міжконфесійного та міжнаціонального співробітництва в усьому світі. Крім того, наголосив депутат, об'єднання робитиме все, щоб не допускати перекручування історії з метою героїзації злочинів нацистів або діяльності їхніх спільників в окупованих державах.

Як повідомлялося, у Верховній Раді в четвер було створено міжфракційне депутатське об'єднання на підтримку канонічної православної церкви та міжфракційне депутатське об'єднання "Міжнародний антифашистський фронт". Керівником обох об'єднань обрали В.Колесніченка.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА