13:55 17.01.2013

Оптимізація структури адміністрації президента спрямована на поліпшення комунікації Януковича з суспільством - Льовочкін

2 хв читати
Оптимізація структури адміністрації президента спрямована на поліпшення комунікації Януковича з суспільством - Льовочкін

Оптимізація структури адміністрації президента України спрямована на підвищення ефективності комунікації президента з суспільством, повідомив голова його адміністрації Сергій Льовочкін в ексклюзивному інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

"Оптимізація структури адміністрації покликана забезпечити виконання низки головних завдань, визначених Президентом України. По-перше, це реалізація його соціальних ініціатив. По-друге, підвищення ефективності комунікацій глави держави з суспільством. І, по-третє - розвиток гуманітарних і соціальних аспектів роботи державної влади", - розповів С.Льовочкін.

Зокрема, він нагадав про ухвалення рішення щодо посилення роботи Головного управління з питань реформування соціальної сфери та Управління з питань звертання громадян.

За словами голови президентської адміністрації, кількість громадян, які звернулися до президента України, зросла з 213 тис. 29 у 2009 році до 766 тис. 806 у минулому, зокрема штат із управління із роботі зі зверненнями громадян у 2009 році становив 34 людини, а у 2012 році - 27.

"Кожен, хто звернувся, має отримати відповідь", - наголосив він.

С.Льовочкін повідомив, що для підвищення якості роботи зі зверненнями громадян України до глави держави в Управлінні з питань звертання громадян до роботи долучиться заступник голови адміністрації президента Сергій Ларін, який також займається питаннями регіональної та кадрової політики.

За словами С.Льовочкіна, під керівництвом С.Ларіна перебуватиме і Головне управління з суспільно-політичних питань.

Крім того, за його словами, для того, щоб поліпшити поінформованість громадян про діяльність глави держави та адміністрації президента України, окремі підрозділи об'єднані в Головне управління прес-служби і комунікацій.

Повний текст інтерв'ю буде опубліковано на головній сторінці агентства "Інтерфакс-Україна".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Парламентській асамблеї НАТО ми закликали країни Альянсу зняти обмеження на удари по цілям в Росії - Порошенко

Порошенко закликав німецьких депутатів до нового формату підтримки України

Кулеба: Оточення Путіна посилає фальшиві сигнали про нібито готовність до припинення вогню, щоб зірвати Саміт миру

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА