12:37 20.02.2013

Немиря сподівається, що в середу буде вирішено питання персонального голосування та прийнято заяву про підтримку угоди про асоціацію Україна-ЄС

1 хв читати

Керівник парламентського комітету з питань європейської інтеграції Григорій Немиря (фракція "Батьківщина") сподівається, що в середу Верховна Рада України прийме заяву на підтримку угоди про асоціацію Україна-ЄС.

"Текст погоджено, але його має бути проголосовано та внесено до порядку денного другим питанням, після того, як першим питанням буде проголосовано питання про зміни до регламенту стосовно персонального голосування", - повідомив Г.Немиря журналістам у середу.

Він також розповів, що керівники фракцій у присутності голови Верховної Ради України Володимира Рибака досягли компромісу щодо заяви на підтримку угоди про асоціацію.

"Вона (заява - ІФ) коротка, змістовна. Лише півтори сторінки", - зазначив він.

Депутат наголосив, що ця заява - "це важливий крок до компромісу, своєчасно зроблений напередодні саміту Україна-ЄС".

"Я сподіваюся, що сьогодні ВР зможе розпочати роботу і проголосувати, як зміни до регламенту, так і цю заяву", - наголосив Г.Немиря.

Він повідомив, що в заяві чітко визначено, що Верховна Рада України забезпечить ратифікацію змін до угоди про спрощення оформлення віз.

За словами керівника комітету, нині у Верховній Раді шість таких законопроектів, у вівторок уряд направив ще один законопроект.

Г.Немиря також повідомив, що нині в кабінеті спікера тривають консультації з питань персонального голосування депутатів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА