15:53 13.06.2013

На саміті в Братиславі Україна не почула негативу щодо її євроінтеграційних спрямувань - Янукович

1 хв читати
На саміті в Братиславі Україна не почула негативу щодо її євроінтеграційних спрямувань - Янукович

Президент України Віктор Янукович заявляє, що центральним питанням, що обговорювалося під час його зустрічей у рамках саміту глав Центральної та Східної Європи в Братиславі, була євроінтеграція України.

"Центральне питання, яке сьогодні обговорювалося - це питання євроінтеграції", - сказав В.Янукович журналістам після саміту і кількох двосторонніх зустрічей з його європейськими колегами.

Він додав, що, крім цього, обговорювався широкий спектр питань, які є важливими для Європи під час кризи. "Ми сьогодні не почули ні від однієї країни негативного ставлення до евроінеграціонних прагненням України або невиконання Україною тих чи інших критеріїв".

Президент визнав, що Україна має "виконати домашнє завдання і зробити певну роботу" до листопада поточного року. "Однак у листопаді місяці життя не закінчується. Ми вже сьогодні працюємо над імплементацією тих законів і реформ, які ми прийняли і які наближають нас до європейських стандартів", - сказав В.Янукович.

Як повідомлялося, у саміті глав держав Центральної та Східної Європи у Братиславі взяли участь 20 президентів. Вони обговорили економічну та соціальну ситуацію в Європі, а також стимули для стабільного економічного зростання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА