12:04 24.10.2013

Президент корпорації "Богдан" Олег Свинарчук йде на вибори як самовисуванець на окрузі в Черкасах

2 хв читати

Олег Свинарчук, президент автокорпорації "Богдан", подав до Центральної виборчої комісії документи для реєстрації кандидатом у народні депутати на повторних виборах до парламенту у 194-му окрузі (Черкаси).

Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" О.Свинарчук, він балотуватиметься як самовисуванець.

"Я завжди намагався триматися осторонь політики. Але сьогодні ситуація в економіці країни така, що дозволити собі й далі не брати участі в політиці я не можу. На мій погляд, Україні сьогодні потрібна якомога більша кількість антикризових менеджерів, управлінців нової формації у владі. Ці люди не повинні належати до якогось політичного табору", - прокоментував своє рішення О.Свинарчук.

Він зазначив, що працює в Черкасах вже понад 15 років.

Голова корпорації наголосив, що брав участь у створенні з "нуля" великих підприємств у Черкасах, на яких працюють тисячі людей, і міг би зробити більше з урахуванням заморожених проектів у місті та планів створення спільних підприємств.

О.Свинарчук додав, що ситуація в регіоні призвела до втрати тисяч робочих місць лише в Черкасах і до створення критичної ситуації в місті.

За його оцінкою, сьогодні Черкаси - це Україна в мініатюрі, де "відбувається серйозна боротьба, де влада і опозиція використовують всі доступні методи".

"У результаті влади фактично немає. Черкаси - це місто нереалізованих можливостей, що балансує на межі економічної та соціальної прірви через те, що головні галузі економіки не розвиваються, відповідно не створюються нові робочі місця. Тут потрібно оперативне антикризове втручання", - зазначає президент корпорації.

У програмі кандидата в депутати зазначається, що він не має наміру входити в парламентську більшість у її нинішньому форматі і голосуватиме лише особисто. Він має намір обстоювати інтереси жителів Черкас, "надавши місту законодавчий стимул для розвитку".

О.Свинарчук народився в 1970 році в м.Чуднів (Житомирська обл.), має вищу освіту - у 1993 році закінчив Київський автодорожній інститут за спеціальністю "організація перевезень і управління на транспорті.

З 1997 до 2012 роки обіймав посаду заступника генерального директора ЗАТ "Укрпромінвест", з 2005 року за сумісництвом - президента корпорації "Богдан", а з 2012 року - президентом корпорації за основним місцем роботи.

О.Свинарчук одружений, має трьох синів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА