13:04 17.12.2013

Львівська облрада повернула собі повноваження, делеговані обласній адміністрації

1 хв читати

Львівська облрада відкликала власні повноваження, делеговані обласній адміністрації, "за" таке рішення у вівторок проголосували 66 депутатів облради.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", згідно з рішенням, керування установами, організаціями, які перебувають у спільній власності територіальних громад області, здійснює безпосередньо Львівська облрада.

Галузеве управління бюджетними установами спільної власності здійснюється Львівською обласною держадміністрацією в особі її структурних підрозділів із урахуванням положень, передбачених цим рішенням.

Також у рішенні зазначається, що призначення та звільнення керівників комунальних закладів здійснює безпосередньо обласна рада.

Згідно з рішенням, обласна держадміністрація має забезпечити передачу копій установчих документів, а також оригіналів документів, що підтверджують трудові відносини з керівниками відповідних установ та організацій.

Крім того, депутати ухвалили рішення "Про припинення договірних відносин", в якому міститься доручення управлінню майном спільної власності облради "вжити вичерпних заходів для припинення договірних відносин та виселення Львівської обласної держадміністрації з орендованих приміщень".

Також обласна рада ухвалила рішення створити тимчасову контрольну комісію, яка має вивчити питання створення виконавчого комітету Львівської облради.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА