10:13 27.12.2013

Гендиректор ZIK і депутат зі "Свободи" посварилися у Львові

2 хв читати
Гендиректор ZIK і депутат зі "Свободи" посварилися у Львові

Генеральний директор львівського медіа-холдингу ZIK Дмитро Добродомов заявив про те, що на нього напав і вдарив в обличчя депутат Львівської облради від ВО "Свобода" Йосип Ситник.

За словами журналіста, інцидент стався в четвер увечері в туалеті сесійної зали Львівської облради, перед початком зборів ради народного об'єднання "Майдан".

"Депутат Ситник накинувся на мене зі словами "Ах це ти! Давно хотів тобі...", після чого ударив в обличчя", - розповів агентству Д.Добродомов.

У заяві прес-служби ZIK зазначено, що медіа-холдинг засуджує таку поведінку депутата облради і закликає керівництво ВО "Свобода" відреагувати на "ганебний вчинок" свого колеги.

"Викликає занепокоєння той факт, що обласний обранець дозволив собі застосувати фізичне насилля до журналіста і навіть не побоявся зробити це у будівлі обласної ради", - сказано в заяві прес-служби медіа-холдингу ZIK.

У свою чергу в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода" заявили, що Й.Ситник спростовує інформацію, що він начебто напав і ударив Д.Добродомова.

За словами депутата, між ним і журналістом сталася словесна перепалка у присутності кількох людей.

"Добродомов підійшов до мене привітатися. Я ж попросив його спочатку вибачитися за матюки, які пролунали від нього на мою адресу 24 листопада на сцені львівського Євромайдану. Він попросив мене відійти поговорити в туалеті. Коли ми опинилися наодинці - він знову почав нецензурно лаятися. Я йому сказав: "Дмитро – ти не чоловік, з тобою немає про що розмовляти" і вийшов. Він вибіг за мною і продовжував кричати. Я пішов у протилежному напрямку", - наводить слова депутата прес-служба ЛОО ВО "Свобода". У повідомленні зазначено, що ВО "Свобода" обурена "спробами провокацій, які намагається реалізувати генеральний директор телеканалу "ЗIК" Дмитро Добродомов".

"Вважаємо, що застосовувати такі методи самопіару і політичної боротьби - гидко і ницо. Це аморально і низько, ба більше, непродумано. Звинувачувати в побитті заступника завідувача кафедри НУ "Львівська політехніка", кандидата наук Йосипа Ситника - щонайменше безглуздо. Вимагаємо від Д.Добродомова публічних вибачень та негайного спростування інформації", - сказано в повідомленні прес-служби ЛОО ВО "Свобода".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА