12:44 17.01.2014

Олійник і Колесніченко допускають можливість лібералізації ухвалених у четвер законів, але наполягають на законності їх прийняття

2 хв читати

У Партії регіонів не вважають можливим переголосування ухвалених на засіданні парламенту в четвер законів, але не виключають внесення до них змін надалі.

"Якщо ми бачимо, що десь є жорсткі санкції, ми маємо врегулювати шляхом внесення змін. Але ці закони, я вважаю, на сьогодні є актуальними, їх треба підписувати й за ними жити. А практика застосування покаже, не виключено, що цього року, можливо, лібералізацію треба проводити", - заявив народний депутат фракції Партії регіонів Володимир Олійник на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" у п'ятницю.

Він також зазначив, що ухвалення цього закону - це реакція на ситуацію в країні, і її треба врегулювати. За словами депутата, треба подивитися, як цей закон діятиме.

"Я буду одним із тих прибічників, коли ми побачимо на практиці, що треба окремі статті більше лібералізувати", - заявив В.Олійник.

У свою чергу народний депутат фракції Партії регіонів Вадим Колесніченко заявив, що "жоден закон не є недоторканним". "Після його ухвалення, після того, як ми отримаємо правові підстави, коли отримаємо результати закону, безумовно, має коригуватися, але переголосовувати немає жодних підстав", - зазначив він.

Парламентарій наголосив, що документи, зокрема законопроект №3879 ("закон Колесніченка-Олійника"), на засіданні Верховної Ради в четвер було ухвалено відповідно до ситуації, що склалася під час голосування в парламенті. "Коли були кричущі порушення законодавства, коли були спроби захопити будівлі й не дати працювати державній установі, ми працювали відповідно до регламенту", - додав В.Колесніченко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА