14:10 20.01.2014

Кримський прем'єр презентував у Сінгапурі економічний та інвестиційний потенціал півострова

2 хв читати

Кримський прем'єр Анатолій Могильов у понеділок у рамках робочого візиту до Республіки Сінгапур презентував економічний та інвестиційний потенціал Автономної Республіки Крим.

Як повідомляє управління інформаційної політики Ради Міністрів автономії з посиланням на інформацію посольства України в Республіці Сінгапур, в заході взяли участь представники керівництва Сінгапурської бізнес федерації (СБФ), Сінгапурсько-Малайської торговельно-промислової палати (ТПП), Міністерства торгівлі та промисловості Сінгапуру, а також сінгапурські компанії, зацікавлені в розвитку ділової співпраці з Україною.

Учасники зустрічі обговорили питання ведення бізнесу в Криму. При цьому глава уряду автономії наголосив, що закон України про особливості ведення інвестиційної діяльності на території Криму створює стимули для припливу інвестицій.

Закон гарантує інвесторам, зокрема, іноземним, захист вкладень від ризиків і надає низку переваг, які роблять кримське бізнес-середовище привабливішим.

Цього самого дня відбулася зустріч глави Ради Міністрів АРК із засновником та виконавчим головою сінгапурської групи компаній Баньян Трі Хотелс енд Різортс (Banyan Tree Hotels and Resorts) паном Хо Квон Пінгом (Ho Kwon Ping).

Сторони обговорили туристичний та рекреаційний потенціал Криму, роль півострова як провідного туристичного хаба України, а також перспективи розвитку цієї галузі.

Пан Хо із цікавістю ознайомився з інвестиційними можливостями АРК. За результатами зустрічі досягнуто домовленості прийняти в Криму експертів компанії для детального вивчення потенціалу автономії.

Візит відбувається за підтримки посольства України в Сінгапурі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА