13:29 10.06.2014

Бондаренко заявив, що подав у відставку з посади голови КМДА

1 хв читати
Бондаренко заявив, що подав у відставку з посади голови КМДА

Голова Київської міськдержадміністрації Володимир Бондаренко звернувся до президента України Петра Порошенка із заявою про відставку з цієї посади.

"Я, користуючись європейським досвідом і практикою, звертаюся до президента України із заявою про складання повноважень, і він має вирішити", - сказав він у вівторок на прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна".

В.Бондаренко нагадав, що раніше подав заяву про складання повноважень народного депутата, і цю заяву задоволено: "Я на сьогодні не є депутатом Верховної Ради у зв'язку з моєю особистою заявою".

"Сьогодні я звертаюся до президента з такою заявою (про відставку з посади голови КМДА - ІФ) щодо його прав. Якщо Петро Олексійович вважатиме за необхідне використовувати мій досвід і практику в подальшій роботі, він визначиться, де і ким мені працювати. Я його поважаю, давно з ним знайомий, співпрацюю, але я не хочу бути сьогодні тягарем для новообраного київського голови (Віталій Кличко - ІФ)", - пояснив голова КМДА.

В.Бондаренка було призначено головою Київської міської державної адміністрації 7 березня 2014 року згідно з указом в. о. президента України та голови Верховної Ради Олександра Турчинова.

5 червня мер Києва Віталій Кличко заявив, що чекає указу президента Петра Порошенка щодо поєднання посад столичного міського голови та голови Київської міської державної адміністрації.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА