12:22 22.08.2014

Президент у п'ятницю проведе консультації з фракціями щодо розпуску парламенту

1 хв читати
Президент у п'ятницю проведе консультації з фракціями щодо розпуску парламенту

(оновлена)

Президент України Петро Порошенко в п'ятницю ввечері проведе консультації з лідерами парламентських фракцій щодо розпуску Верховної Ради.

"Сьогодні, 22 серпня, о 17.00 заступник керівника фракції "Батьківщина" Андрій Кожем'якін візьме участь у зустрічі керівників парламентських фракцій з президентом України, що відбудеться в приміщенні Адміністрації президента", - повідомляє прес-служба "Батьківщини" у п'ятницю.

П.Порошенко написав у своєму "Твіттері" в п'ятницю: "Переконаний, що після парламентських виборів сформується команда, що буде здатна продемонструвати найкращі якості України як єдиної держави".

Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в парламентських фракціях, "УДАР" на консультаціях представлятиме лідер фракції Віталій Ковальчук, ВО "Свободу" - її керівник Олег Тягнибок, Партію регіонів - голова фракції Олександр Єфремов.

Як повідомлялося, на засіданні 24 липня голова Верховної Ради Олександр Турчинов офіційно оголосив про припинення існування коаліції депутатських фракцій "Європейський вибір".

Розпуск коаліції та утворення нової протягом 30 днів дають підстави президенту для розпуску Верховної Ради і проведення дострокових виборів.

Відповідно до Конституції, рішення про дострокове припинення повноважень Верховної Ради ухвалює президентом після консультацій з головою парламенту, його заступниками та лідерами депутатських фракцій у Верховній Раді.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

Кулеба провів розмову з Боррелем, закликав до якнайшвидшого постачання Україні додаткових систем Patriot та інших ППО, здатних збивати балістику

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА