09:51 20.10.2014

ВР може внести зміни до закону "Про вибори народних депутатів"

2 хв читати
ВР може внести зміни до закону "Про вибори народних депутатів"

Народні депутати в понеділок на позачерговому пленарному засіданні можуть внести зміни до закону "Про вибори народних депутатів", враховуючи особливості виборчого процесу в умовах проведення антитерористичної операції на сході України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", депутатам запропоновано внести до порядку денного й розглянути законопроекти "Про внесення змін до деяких законів України про забезпечення належної організації виборчого процесу виборів народних депутатів України" (автор Давид Жванія) та "Про внесення змін до закону України "Про вибори народних депутатів України", що стосуються забезпечення реалізації конституційних виборчих прав учасників антитерористичної операції на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року" (автор Леонід Ємець).

Народні депутати також планують додати до порядку денного й ухвалити рішення згідно із законом про зміни до держбюджету-2014 щодо соціального захисту інвалідів, ветеранів і учасників антитерористичної операції.

Верховна Рада також планує розглянути зміни до закону про відпустки щодо відпусток працівників, працевлаштованих у районі проведення АТО, дати свою оцінку закону про внутрішнє переміщення осіб, а також внести зміни до закону "Про телебачення і радіомовлення" щодо захисту інтересів держави.

Також депутати розглянуть зміни до держбюджету-2014 про контроль фінансів під час проведення запланованих на 26 жовтня позачергових виборів до Верховної Ради.

Крім того, депутати мають намір розглянути в першому читанні зміни до закону "Про лікарські препарати", щодо обігу й державного контролю якості ліків, ввезених на митну територію України, та законопроект в першому читанні про затвердження загальнодержавної цільової програми протидії ВІЛ/СНІД на 2014-2018 роки.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА