17:01 21.11.2014

Внутрішній аудит у мерії Києва виявив порушення на суму понад 300 млн грн - Кличко

2 хв читати
Внутрішній аудит у мерії Києва виявив порушення на суму понад 300 млн грн - Кличко

Результати внутрішнього аудиту в Київській міській державній адміністрації (КМДА) за період від липня до першої половини листопада виявили порушень на суму понад 304 млн грн, заявив мер столиці Віталій Кличко.

"Впродовж цього часу управління внутрішнього фінансового контролю і аудиту КМДА, реорганізоване в департамент і підпорядковане особисто мені, провело 31 перевірку, результати яких передано до правоохоронних органів. Із загальної суми виявлених порушень фактичні втрати становлять понад 75 млн грн", - наводить слова В.Кличка прес-служба КМДА.

За його словами, було звільнено керівників п'яти установ, і тепер ними мають зайнятися правоохоронні органи. Він закликав прокуратуру не затягувати із розслідуванням виявлених фактів.

Крім того, повідомив мер Києва, відкрито кримінальні провадження за результатами перевірки в шести установах, в яких загальна сума виявлених порушень сягала 33,7 млн грн, з них фактичні втрати - понад 4,5 млн грн.

"Ми також провели 11 контрольних заходів спільно з правоохоронцями й виявили фактичні втрати на суму понад 2,5 млн грн, а загальна сума порушень іще більша - 3,7 млн грн", - повідомив В.Кличко.

Він наголосив, що зробить усе можливе, щоб корупція не заважала розвиватися Києву та втілювати реальні реформи в столиці.

"Я неодноразово наголошував, що не потерплю і не покриватиму жодного корупціонера в київській владі. Усі факти зловживань, хабарництва матимуть адекватну оцінку й реакцію з мого боку. Але таку ж адекватну оцінку усім цим фактам мають давати й правоохоронні органи, щоб усіх винних було притягнуто до відповідальності", - наголосив В.Кличко.

Він також нагадав, що є окремий "антикорупційний" номер телефону, за яким кияни можуть повідомляти про факти корупції у столичній владі, а також укотре закликав жителів столиці дзвонити за цим номером: (096) 588-11-88.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

Стефанчук підписав розпорядження про допуск журналістів до Ради під час воєнного стану

Сі Цзіньпін підтримає мирну конференцію щодо України, якщо за її проведення виступатимуть і Москва, і Київ

Макрон закликав Нетаньягу домовитися з ХАМАС про перемир'я та звільнення заручників

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА