17:54 23.06.2015

Кабмін у середу розгляне питання перебування на посаді міністра екології Шевченка - віце-прем'єр Вощевський

2 хв читати
Кабмін у середу розгляне питання перебування на посаді міністра екології Шевченка - віце-прем'єр Вощевський

Кабінет Міністрів на засіданні в середу, 24 червня, має намір розглянути питання перебування Ігоря Шевченка на посаді міністра екології та природних ресурсів, повідомив віце-прем'єр Валерій Вощевський.

"І фракція ("Батьківщина" - ІФ), і коаліція це питання розглядають. Коли вони голосуватимуть - побачимо. Годину тому розмовляв - саме триває засідання коаліції", - сказав він журналістам у Києві у вівторок.

За словами В.Вощевського, питання перебування І.Шевченка на посаді міністра буде розглянуто завтра на засіданні Кабміну. При цьому він нагадав, що прем'єр уже звернувся із пропозицією звільнити міністра.

Віце-прем'єр також зазначив, що проведена перевірка діяльності Мінекології засвідчила значні недоліки роботи міністра.

"Людина, яка керує цим міністерством, не розуміє своїх завдань", - сказав він.

За даними В.Вощевського, І.Шевченко не провів у міністерстві жодної наради і не вирішив питання фінансування роботи деяких його структурних підрозділів.

Раніше у вівторок лідер фракції Радикальної партії Олег Ляшко висловив упевненість, що парламент зможе відправити у відставку міністра екології та природних ресурсів І.Шевченка: "Безумовно, будуть голоси".

О.Ляшко також повідомив, що запропонував депутатам із фракції "Батьківщина" "вирішити питання відставки міністра екології". Проте, за його словами, в "Батьківщині" стверджують, що це не їхній міністр, вони не пропонували його кандидатуру і він до них "не має відношення".

Народний депутат (фракція "Батьківщина") Андрій Кожемякін сказав журналістам, що фракція не розглядала питання відставки І.Шевченка. "Нехай прем'єр-міністр внесе подання. Чи він вносить поднання, чи вирішує корупційний скандал між Яценюком і Шевченком", - зазначив А.Кожемякін.

22 червня прем'єр-міністр Арсеній Яценюк звернувся до партії "Батьківщина" з проханням розглянути доцільність перебування на посаді міністра екології та природних ресурсів І.Шевченка.

І.Шевченко підтвердив факт свого польоту літаком народного депутата від групи "Воля народу" О.Онищенка з Ніцци, проте не вбачає в цьому корупції. Він уточнив, що у Берліні дивився футбол, а туди прилетів через Дрезден.

Раніше керівник фракції Радикальної партії О.Ляшко, що входить до парламентської коаліції, закликав прем'єра і депутатів відправити у відставку І.Шевченка.

І.Шевченко був призначений міністром екології та природних ресурсів за квотою фракції партії "Батьківщина".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА