16:15 29.10.2015

У Хмельницькому на виборах мера в першому турі переміг представник "Свободи, в Славуті переміг нинішній мер

1 хв читати
У Хмельницькому на виборах мера в першому турі переміг представник "Свободи, в Славуті переміг нинішній мер

За результатами обробки 100% протоколів на виборах голови міськради м. Хмельницького найбільшу кількість голосів набрав висуванець від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олександр Симчишин, за якого проголосували 24,2% голосів виборців.

Водночас, як повідомляється на офіційному сайті Центральної виборчої комісії, самовисуванець Костянтин Чернилевський набрав 23,6% голосів.

Кандидати від "Блоку Петра Порошенка "Солідарність", Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" та "Об'єднання "Самопоміч" набрали по 10-16% голосів кожен, інші дев’ять кандидатів - менше ніж 4% голосів кожен.

У Хмельницькому станом на 1 серпня 2015 року проживало 268 тис. жителів, у зв'язку з чим ЦВК призначила в місті другий тур виборів голови міської ради, який відбудеться 15 листопада. У ньому візьмуть участь О.Симчишин та К.Чернилевський.

Крім того, за даними ЦВК, на виборах у м. Славута Хмельницької області переміг нинішній мер Василь Сидор, набравши 67,5% голосів виборців. В.Сидор є членом Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина", але брав участь у виборах як самовисуванець.

Окрім нього, у виборах брали участь ще сім кандидатів, зокрема представники "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" та партії "Відродження" (інші п’ятеро - самовисуванці), усі вони набрали від 2,1 до 7,2% голосів виборців кожен.

Славута є містом обласного значення, населення на початку 2015 року становило 36 тис. людей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА