11:39 05.11.2015

Нардеп Пацкан спростував інформацію про конфлікт із Москалем

2 хв читати
Нардеп Пацкан спростував інформацію про конфлікт із Москалем

Народний депутат України фракції "Солідарність", голова Закарпатської обласної партійної організації Об'єднання "Солідарність" Валерій Пацкан заявляє, що у нього немає конфліктів із головою Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадієм Москалем.

"Зі ЗМІ знаю, що Г.Москаль подав у відставку, але конфліктів у нас не було. У нас була спільна відповідальність за виборчий процес. Моє завдання було забезпечити нормальну роботу штабів. Він йшов у нас першим номером за списком", - сказав В.Пацкан журналістам у Києві в четвер.

Депутат зазначив, що в Ужгороді був тотальний підкуп виборців, "ми не доотримали п'ять мандатів до обласної ради і щонайменше сім-вісім мандатів до міської ради". За словами народного депутата, за підкуп виборців винні мають нести відповідальність. "Хто має понести відповідальність? У нас ні керівник штабу, ні голова облдержадміністрації не може запобігти підкупу, є правоохоронні органи, і вони мають цим займатися", – зазначив В.Пацкан.

Рішення Г.Москаля написати заяву про відставку він назвав емоційним. "Це більш емоційне рішення. Мітинг протесту, який відбувся, був не проти Г.Москаля і не проти політичної партії "Солідарність", а проти того тоталітарного підкупу в Закарпатській області. Слід трохи прибрати емоції, зробити висновки і йти далі", - підсумував парламентар.

В.Пацкан очолює обласну партійну організацію "Солідарності" на Закарпатті і на місцевих виборах там же керував обласним виборчим штабом.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що Г.Москаль висунув вимогу до керівництва партії "Солідарність" звільнити голову обласної парторганізації В.Пацкана.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА