14:05 19.11.2015

На засіданні комітету ВР сталася бійка між нардепом Парасюком і правоохоронцем Пісним

2 хв читати
На засіданні комітету ВР сталася бійка між нардепом Парасюком і правоохоронцем Пісним

На засіданні комітету Верховної Ради України з питань запобігання та протидії корупції сталася бійка між нардепом Володимиром Парасюком (позафракційний) і заступником керівника відділу "К" СБУ Василем Пісним.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", під час засідання антикорупційного комітету парламенту в четвер відбулася словесна перепалка між депутатом і правоохоронцем. Так, В. Парасюк почати звинувачувати В. Пісного у "кришуванні" львівської міліції та деяких підприємств.

Обстановка загострилася, коли правоохоронець під час перепалки заявив, що він для Майдану зробив більше, ніж В. Парасюк, який, за його словами, просто "махнув рукою".

Після цього В. Парасюк, який сидів неподалік від В. Пісного, підстрибнув і вдарив ногою останнього по голові. Після цього засідання було зірвано, оскільки присутні кинулися відтягувати від В. Пісного народного депутата, а сам керівник департаменту МВС поспішно полишив засідання.

Керівник комітету нардеп Єгор Соболєв закрив засідання.

У коментарі журналістам він повідомив, що планує провести закрите засідання комітету, "коли емоції заспокояться". "Ми будемо серйозно говорити з Володимиром (Парасюком – ІФ). Але спочатку треба всім заспокоїтися", - сказав він.

За словами С. Соболєва, не можна запрошувати на засідання комітету людей, а потім їх бити.

"Я розумію, що є багато матеріалів у медіа, зокрема в медіа Львівщини, які показують спосіб його життя (В. Пісного – ІФ), який не відповідає його доходами. І тут питання не лише одного чиновника: а хто його призначив, а міністр внутрішніх справ, а генеральний прокурор...? Це все одна і та ж сама проблема. Люди, які після Майдану очолили правоохоронні органи, продовжують традиції Пшонки, Захарченка, Якименка (генпрокурор, глава МВС та глава СБУ часів президентства Віктора Януковича – ІФ) і не дають нам жодного цивілізованого способу це виправити", - сказав голова комітету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА