14:49 16.12.2015

Вибори в об'єднаних громадах Артемівського району можуть відбутися навесні 2016 р. – Жебрівський

1 хв читати
Вибори в об'єднаних громадах Артемівського району можуть відбутися навесні 2016 р. – Жебрівський

Незважаючи на близькість до лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції, вибори в об'єднаних громадах Артемівського району Донецької області можуть відбутися навесні наступного року, повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Я готовий призначити, а дату визначить ЦВК, якщо громади об'єднаються і звернуться до Верховної Ради з відповідним проханням. У вас є місяць на проведення повної інвентаризації майна, споруд, усього, що перебуває на балансах місцевих рад", - зазначив П. Жебрівський під час церемонії представлення нового голови райадміністрації Володимира Бохонова перед активом району.

Як повідомляє прес-служба обладміністрації, П. Жебрівський закликав керівництво району готуватися до створення територіальних громад, відповідно до затвердженого перспективного плану держави. "Потрібно провести повну інвентаризацію. Я хочу, щоб кожен сільський, селищний, міський голова вимріяв майбутнє свого населеного пункту і почав реалізовувати цю мрію. Важливо, щоб усе відбувалося в рамках адміністративно-територіальної реформи", - наголоив глава області.

За його словами, "сформовані громади мають бути економічно самодостатніми. Треба думати над залученням інвестицій і підтримувати малий і середній бізнес", - зазначив П. Жебрівський.

Також він повідомив, що Донецька облдержадміністрація має домовленість з головою представництва ЄС в Україні Яном Томбінським про можливості стажування у Польщі найактивніших лідерів об'єднаних громад.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

ЄС планує санкції проти постачання іранських ракет Росії та на Близький Схід

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА