13:42 01.01.2016

Турчинов очікує від 2016 року перемоги на всіх фронтах і встановлення справжнього миру

1 хв читати
Турчинов очікує від 2016 року перемоги на всіх фронтах і встановлення справжнього миру

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України Олександр Турчинов очікує перемоги України і встановлення миру в країні в прийдешньому 2016 році.

"Нехай прийдешній 2016 рік виправдає всі сподівання та надії і стане роком нашої перемоги на всіх фронтах: як внутрішньому, так і зовнішньому. Для цього в нас є всі передумови - ми зберегли єдність і консолідувалися заради майбутнього країни, у боротьбі нас підтримує цивілізований світ", - йдеться в його привітанні з Новим роком, опублікованому на його офіційному сайті в п'ятницю.

"Нехай 2016 рік стане роком нашої перемоги і роком справжнього, а не декларативного світу!... Нехай Господь благословить нашу Україну, вас і ваші родини!", - додав О.Турчинов.

Він зазначив, що минулий рік був надзвичайно складним, "але разом, завдяки всім вам, ми втрималися, зберегли нашу незалежність і зараз даємо гідну відсіч ворогові".

"За цей час ми відродили Збройні Сили, створили Національну гвардію, формується Національна поліція, ефективно запрацювали інші структури силового блоку. Тобто, ті задачі, які ми ставимо перед собою, не так швидко, як хотілося б, але реалізуються", - зазначив О.Турчинов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА