15:25 22.01.2016

У "Народному фронті" заявляють, що проти Авакова поширюють брехливу інформацію для розколу коаліції

2 хв читати
У "Народному фронті" заявляють, що проти Авакова поширюють брехливу інформацію для розколу коаліції

Інформація про нібито можливу відставку міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова є провокаційною з метою занурити країну в гостру суспільно-політичну кризу, заявив голова фракції "Народний фронт" Максим Бурбак.

"Коаліційний уряд давно готовий до заміни окремих відверто слабких міністрів та заповнення вакансій. Прем'єр Арсеній Яценюк неодноразово закликав фракції коаліції подати свої кандидатури. Але зміни в уряді точно не зачеплять міністрів, які роблять найуспішні реформи в Україні", - написав Ст. Бурбак на своїй сторінці в Facebook.

Він нагадав, що саме А. Аваков забезпечив "інтеграцію добровольчих батальйонів у систему оборони України", запобіг "російській окупації Харкова" і сприяв реалізації нової Національної поліції.

"Наша фракція прагне продовжувати продуктивну роботу коаліції "Європейська Україна" і далі впроваджувати життєво важливі системні реформи. Маємо відбити російську агресію; створити умови для відновлення економіки; завершити інтеграцію України в європейське співтовариство", - написав М. Бурбак.

"Але у відповідь на конструктивну позицію "Народного фронту" - хвилі проплаченого бруду від агресивних демагогів. Наші партнери з БПП чомусь мовчки спостерігають за атаками на коаліційний уряд. Це заохочує політиканів усіх мастей", - зазначив глава фракції.

М. Бурбак закликав всіх членів коаліції припинити політичні провокації і не підштовхувати Україну до дострокових парламентських виборів. "У результаті цих виборів почнеться гостра суспільно-політична криза, що спричинить за собою і дострокові вибори президента України. Водночас запевняю: фракція "Народного фронту" готова до будь-яких дострокових виборів", - резюмував він.

Раніше в п'ятницю народний депутат із фракції "Блок Петра Порошенка" Сергій Лещенко заявив, що фракція БПП ще не обговорювала кандидатури на посади в уряді.

У свою чергу, народний депутат від БПП Олексій Гончаренко в ефірі телеканалу "112-Україна" заявив, що на найближчому засіданні фракції БПП розглядатимуть роботу чинних міністрів, зокрема й глави МВС Арсена Авакова. Водночас, за його словами, у "Блоку Петра Порошенка" наразі немає формалізованої вимоги про звільнення А. Авакова.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА