13:13 26.01.2016

Путіна ніхто не мав наміру питати, коли формувалися кордону України - Турчинов

2 хв читати
Путіна ніхто не мав наміру питати, коли формувалися кордону України - Турчинов

Секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов заявив, що президента Росії Володимира Путіна ніхто не питав, коли формувалися кордони України

"Щодо останньої заяви Путіна, коли він публічно ставить під сумнів всі межі, які були сформовані після Другої світової війни. Так, під час свого виступу в Кремлі він публічно поставив під сумнів, що не правильно, з його точки зору, відбулося передання Донбасу Україні. По–перше, Путіна ніхто не питав, коли формувалися кордони Української держави. А по-друге, такі публічні замулення - це база, скажімо так, для військової агресії проти нашої держави, Це керівник країни, який ставить під сумнів всі межі Європи, які були сформовані після Другої світової війни " – заявив О. Турчинов на зустрічі з керівництвом ДК "Укроборонпром" у Києві у вівторок.

Як повідомлялося, 25 січня 2016 року президент РФ Володимир Путін назвав безглуздим привід, через який Донбас у радянський період було передано Україні. За його словами, В. Ленін виступив за те, щоб "СРСР утворився на основі повної рівноправності з правом виходу з Радянського Союзу - це і є міна сповільненої дії під будівлю нашої державності".

"При цьому межі визначалися абсолютно довільно і далеко не завжди обгрунтовано. На Україну, наприклад, Донбас передали. Під яким приводом: підвищення відсотка пролетаріату на Україні для того, щоб мати там велику соціальну підтримку. Це маячня якась", - вважає В. Путін, виступаючи на пленарному засіданні Загальноросійського народного фронту в Ставрополі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС України про загострення внутрішньополітичної ситуації в Грузії: закликаємо шукати вирішення ситуації шляхом конструктивного діалогу

Макрон бачить обов'язок ЄС у розширенні санкцій проти Ірану

Прем'єр-міністр Бельгії має намір на саміті ЄС порушити питання російського втручання в майбутні в ЄС вибори

ПАРЄ визнала нелегітимним президента РФ Путіна, а РПЦ - інструментом пропаганди

Порошенко назвав три ключові завдання для збереження держави: зміцнення ЗСУ, фортифікації і децентралізована енергетика

Більшість українців вважає, що Україна зберігає власний суверенітет - опитування КМІС

США мають намір запровадити санкції проти ІранСША мають намір запровадити санкції проти Ірану

Законопроєкт про іноагентів віддалить Грузію від ЄС

Порошенко передав військовим ще 5 новітніх комплексів РЕБ "Ай-Петрі СВ"

Китай справді може допомогти відновити справедливий мир для України - Зеленський

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА