15:08 30.01.2016

Порошенко підписав закон про призначення позачергових виборів мера у Кривому Розі

1 хв читати
Порошенко підписав закон про призначення позачергових виборів мера у Кривому Розі

Президент України Петро Порошенко підписав закон "Про позачергові вибори Криворізького міського голови", ухвалений Верховною Радою 23 грудня 2015 року.

Як повідомляє в суботу прес-служба президента України, законом вибори мера в Кривому Розі (Дніпропетровська область) призначені на 27 березня.

Також Центральній виборчій комісії доручено з урахуванням пропозицій відповідної територіальної виборчої комісії визначити обсяг бюджетних видатків, необхідних для проведення зазначених виборів, і вжити заходів щодо матеріально-технічного забезпечення їх підготовки і проведення.

Як повідомлялося, 23 грудня 2015 року український парламент призначив позачергові вибори мера Кривого Рогу на 27 березня 2016 року. За відповідний закон №3613 проголосували 239 народних депутатів.

У другому турі виборів міського голови Кривого Рогу, що відбувся 15 листопада, переміг представник "Опозиційного блоку" Юрій Вілкул. Кандидат від "Самопомочі" Юрій Милобог подав скарги на порушення під час виборчого процесу, відкрито кримінальне провадження за фактами фальсифікацій.

Різниця між кандидатами становила 752 голоси (0,42% респондентів), при цьому у 6 з 7 районів міста лідирував Ю.Милобог. Жителі Кривого Рогу, не згодні з результатами виборів мера, вимагали скасування рішення міськвиборчкому.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

Порошенко закликав об’єднати зусилля держави і суспільства навколо будівництва фортифікацій

Посольство Сербії в Україні відновить роботу вперше з березня 2022 року, також незабаром відбудеться українсько-сербський бізнес-форум - Кулеба після перемовин з Вучичем

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА