16:53 14.03.2016

Безсмертний вважає, що ніякого "плану Медведчука" бути не може

2 хв читати
Безсмертний вважає, що ніякого "плану Медведчука" бути не може

Представник України в політичній підгрупі тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі Роман Безсмертний не сприймає серйозно інформацію про так званий план Медведчука щодо створення в окремих районах Донецької та Луганської областей адміністрацій на чолі з людьми, що влаштовують Київ та Москву.

"Ми стали заручниками таких гучних назв. Я пам'ятаю "план Мореля", "план Медведчука"... Ніякого "плану Мореля" не було, а тим паче не може бути "плану Медведчука". Невже не видно, що якщо є з одного боку Володимир Путін, а з іншого боку Петро Порошенко, то ні про які "плани" Медведчука та Мореля в принципі не може йтися", - сказав він в ефірі радіо "Свобода" в понеділок.

Р.Безсмертний зазначив, що відбувається "нашарування деяких моментів, які через певні обставини штучно накладаються один на інший, а потім виносяться на суд громадськості". "І ми вже говоримо про призначення двох персон. Цій події вже понад півроку. Наступне - сьогоднішні ініціативи двотижневої давності про так зване можливе введення в оточення Захарченка когось з одного боку (з українського - ІФ) і введення в оточення Жебрівського когось звідти (з боку так званої ДНР - ІФ). Далі згадайте фразу про можливі перехідні адміністрації. Ось вам накладення цих процесів один на іншій", - пояснив він.

"Я вже не говорю про те, що саме "човникове спілкування" пана Медведчука з одним та іншим президентом просто потребує існування подібних легенд", - додав Р.Безсмертний.

Крім того, він зазначив, що роль В.Медведчука як учасника гуманітарної підгрупи щодо обміну незаконно утримуваними особами є дуже важливою, але, на його думку, це не означає, що в діалозі з президентами України та РФ він обмежується лише цією функцією.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА