14:54 19.04.2016

Саакашвілі заявив, що проросійські сили почали піднімати голову по всій території України

2 хв читати
Саакашвілі заявив, що проросійські сили почали піднімати голову по всій території України

Голова Одеської обласної державної адміністрації Міхеіл Саакашвілі заявив, що проросійські сили почали піднімати голову не лише на південному сході України, а й у Києві, і щоб на майбутніх виборах вони не отримали перемогу, чинний уряд має прислухатися до проблем людей.

"Зараз те, що ми отримали, - за моєї поваги до Володі Гройсмана (прем'єр-міністр України Володимир Гройсман - ІФ), і я знаю, що у нього є хороші наміри, - ми отримали найбільш безликий уряд за усі часи, які я пам'ятаю. Чому? Тому що є істерична спроба зберегти статус-кво. Ця ситуація не може тривати. Більше того, якщо так і далі триватиме, ми отримаємо неконтрольований процес виборів, де переможуть ультрарадикали популісти і проросійські сили", - сказав М. Саакашвілі під час виступу на конференції "Тиждень структурних реформ на честь Кахі Бендукідзе" в Києві у вівторок.

Він підкреслив, що помилкою було б думати, що проросійські сили в Україні зараз слабкі. "Вони щодня міцнішають. Я бачу, що вони вже підняли голову в Одеській області дуже активно. Вони підняли голову на сході України і на південному сході України, і в центрі країни. Вони піднімають голову в Києві. І через рік, коли люди скажуть: "А що нам Європа зробила?... Ми живе бідніше, ніж будь-коли. Он і санкції з Росії зняли (а на той час санкції можуть бути зняті). Тож голосуймо за тих, хто хоч би закінчить цю війну", - вважає М. Саакашвілі.

Тому глава Одеської ОДА рекомендував В. Гройсману і його міністрам "поїздити по країні" і прослухати людей, оскільки міністри "зовсім перестали їздити по країні".

"І тоді, можливо, розплющаться очі, можливо, навіть у них щось прокинеться і вони почнуть щось хороше робити для України ", - сказав М. Саакашвілі.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА