13:50 29.04.2016

Шустер очікує агресії від "загнаної в кут" ДФС

2 хв читати
Шустер очікує агресії від "загнаної в кут" ДФС

Журналіст, ведучий, співвласник телеканалу 3S.tv Савік Шустер очікує від Державної фіскальної служби (ДФС) України агресивних дій.

"ДФС не є автономною, її керівник тим паче, тому, звісно, я очікую дій, я очікую дуже агресивних дій", - заявив С.Шустер журналістам у Києві в п'ятницю.

Він висловив переконання, що ДФС поводитиметься, як щур, загнаний у кут. "Я вважаю, що вони загнані в кут, і коли вони загнані в кут, вони поводитимуться також (як щур - ІФ), вони нападатимуть, тому я очікую найнеприємнішого", - зазначив С.Шустер.

Журналіст також повідомив, що після призупинення дії на заборону йому працювати в Україні він та його колега призупинили голодовку.

"Ми призупинили голодовку, яка тривала півтора дня, - це найкоротша голодовка у світі, по-моєму. Якщо вони продовжуватимуть, ми також продовжуватимемо", - сказав він.

С.Шустер назвав дурістю дії представників влади стосовно нього.

"Чому ми небезпечні? Тому що у нас реальний народ у студії... І вони це знають, і тому цього так бояться. І коли народ починає їм давати три, чотири, п'ять відсотків підтримки, а 95% їм не вірять, вони спочатку перестають ходити на програму, а потім вони починають закривати нас, тому що їм народ не подобається. І я їм пропоную - просто вибрати собі інший народ, якщо цей народ їх прийме. Цей не подобається, є інші народи - вперед!", - сказав С.Шустер.

Він також наголосив, що не має наміру робити політичну кар'єру і йти з журналістики.

За його словами, піти в політику - це припинити займатися своєю професією."Це значить, я маю піти з моєї професії, яку я люблю. Напевно, я маю залишитися у своїй професії - 40 років - це все ж термін. І я все ж хочу закінчити професійне життя журналістом", - заявив С.Шустер.

С.Шустер звернув увагу на те, що до Комітету порятунку свободи слова в Україні, про створення якого оголошено, можуть вступити всі. "Це має бути таке дуже широке професійно-громадянське дійство", - наголосив С.Шустер. За його словами, комітет має особливу увагу приділяти питанням свободи слова в регіонах.

Відповідаючи на запитання агентства "Інтерфакс-Україна", С.Шустер сказав, що сьогодні програма "Свобода слова" вийде, як завжди, на каналі 3S.tv. "Обов'язково (буде ефір 29 квітня - ІФ). На нашому каналі. Звісно, всі хто хоче, може нас ретранслювати, ми грошей ніяких не беремо. Ми на своєму каналі", - сказав С.Шустер.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА