14:21 13.05.2016

Нардеп Тимчук розцінює закриття сайта "Миротворець" як удар по національній безпеці

1 хв читати
Нардеп Тимчук розцінює закриття сайта "Миротворець" як удар по національній безпеці

Народний депутат Дмитро Тимчук (фракція "Народний фронт") розцінює закриття сайта "Миротворець" як удар по національній безпеці.

"Закриття сайта "Миротворець" - це, напевно, один із найсильніших зубодробильних ударів по нашій інформаційній безпеці за останній час. Ми запитуємо, чому Україна програє інформаційну війну? Саме тому, що держструктури, які покликані займатися та виконувати ці завдання, замість цього рубають під корінь ті волонтерські почини, які існують не за державні, не за бюджетні кошти, які виконують функцію держави", - заявив Д.Тимчук на брифінгу в Києві в п'ятницю.

За його словами, жаль викликає той факт, що цей удар Україна отримала від власних чиновників, від представників керівництва Міністерства інформаційної політики. Д.Тимчук назвав "садомазохізмом" рішення Мінінформполітики про закриття сайта "Миротворець".

Як повідомлялося, 13 травня колектив центру "Миротворець" оголосив про рішення закрити однойменний сайт і зараз готує до надання у вільний доступ в Інтернеті всієї зібраної колективом інформації.

Згідно з інформацією, розміщеною на сайті "Миротворця, таке рішення було ухвалене колективом центру, "з огляду на реакцію, яку спричинила публікація списку журналістів, акредитованих терористичною організацією "ДНР", вимоги уповноваженої з прав людини В.Лутковської, а також вічно стурбованого та заклопотаного Євросоюзу, а також антиукраїнськи налаштованих журналістів України на чолі із заступником міністра інформаційної політики України Т.Поповою".

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

КМІС: 40% опитаних українських біженців у Німеччині, Польщі та Чехії впевнені, що у війні переможе Україна

57% українців вважають, що Україна скоріше або повністю є демократичною країною - КМІС

Порошенко передав ЗСУ ще 5 комплексів РЕБ "Ай-Петрі"

Держдеп США анонсував поставки нових озброєнь України найближчими тижнями

Віталій Кличко зустрівся з послами країн G7 та ЄС з нагоди Дня Європи

Нардепи з "Євросолідарності" попросили главу СБУ відреагувати на виступ "Кварталу-95", який викликав обурення у військових

У другому турі президентських виборів і на парламентських виборах у Північній Македонії перемагає опозиція

Єврейська конфедерація України закликала Верховну Раду визнати ХАМАС терористичною організацією

Звання "Почесний громадянин Києва" присвоєно Валерію Залужному та Ліні Костенко - Кличко

Порошенко в Берліні представив план спільної перемоги над агресором і застеріг союзників – Путін не планує зупинятись в Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА