09:31 08.06.2016

Консульські служби посольства Франції в Києві мобілізовано для розгляду заяв на отримання віз для відвідування Євро-2016

2 хв читати
Консульські служби посольства Франції в Києві мобілізовано для розгляду заяв на отримання віз для відвідування Євро-2016

Консульські служби посольства Франції в Україні повністю мобілізовано для розгляду заяв на отримання віз, які подавалися, зокрема, для відвідування чемпіонату Європи з футболу "Євро-2016", заявила перший секретар посольства Франції в Україні Жюлі Фор.

Як повідомляє у вівторок, прес-служба посольства Франції в Україні, особливу увагу зосереджено на досьє, яке подавала родина Бобенчиків.

"У тому вигляді, в якому його було подано спочатку, в досьє було кілька прогалин, які не дозволяли дати позитивну відповідь (на отримання візи - ІФ). Посольство Франції ще минулого тижня зв'язалося з родиною, щоб чітко пояснити, у чому полягали проблеми з документами і які елементи потрібно виправити. Ці елементи сьогодні вранці були, нарешті, передані до консульського відділу, що дозволяє нам видати візи. Я хочу побажати маленькому Володимиру насолодитися Євро-2016 і щоб це свято зміцнило його захоплення футболом. Українців раді вітати у Франції, чи то на Євро-2016 або ж як туристів, які хочуть відвідати нашу країну з будь-якої іншої нагоди", - наводить прес-служба слова Ж.Фор.

Вона наголосила, що відділ консульства Франції в Україні цілком в змозі впоратися з напливом запитів на отримання віз напередодні Євро-2016, для чого заздалегідь було відкрито два додаткові вікна для прийому візових звернень і тимчасово набрано додаткових працівників.

"Увесь наш колектив працює понаднормово, щоб якнайшвидше опрацювати всі подані на розгляд документи та видати необхідні візи у разі дотримання всіх належних вимог", - зазначила Ж.Фор.

Перший секретар посольства Франції в Україні також нагадала, що існує звичайна процедура апеляції, яка дозволяє заявникам, у разі необхідності, надати додаткові документи, які можуть бути необхідними для отримання візи.

Як повідомлялося, 3 червня 2016 року перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі тристоронньої контактної групи Ірина Геращенко звернулася до посла Франції в Україні Ізабель Дюмон із проханням з'ясувати причини відмови у візі 8-річному українському футбольному уболівальникові Володимиру Бобенчику, який регулярно відвідує матчі своєї команди та Національної збірної України, і планував побувати на Євро-2016. Але в посольстві Франції в Україні відмовили його сім'ї у видачі візи з позначкою "не доведено мету поїздки до Франції", хоча сім'я надала в посольство підтвердження бронювання квитків на літак і готелів, а також квитків на матчі Євро-2016.

У понеділок, 6 червня, біля стін посольства Франції в Україні кілька десятків людей провели акцію, протестуючи проти затягування у видачі віз футбольним уболівальникам, які збираються підтримати українську збірну на Євро-2016.

7 червня президент України Петро Порошенко звернувся до президента Франції Франсуа Олланда з проханням щодо сприяння у видачі віз українським уболівальникам, які їдуть на футбольний чемпіонат Євро-2016 у Франції.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА