13:25 18.07.2016

Соратники Саакашвілі вже відбирають людей для всеукраїнської партії "Хвиля"- Чумак

1 хв читати
Соратники Саакашвілі вже відбирають людей для всеукраїнської партії "Хвиля"- Чумак

Народний депутат України Віктор Чумак повідомив, що на сьогоднішній день номінаційний комітет активно відбирає людей, які будуть членами нової всеукраїнської партії "Хвиля".

"Це буде всеукраїнська партія, що матиме представництво у всіх регіонах", - сказав В. Чумак на прес-конференції ініціативної групи зі створення політпартії "Хвиля" щодо підсумків виборів у Чернігові в понеділок у Києві.

За його словами, зараз відбувається підбір головного ресурсу – людей: фахівців та лідерів громадської думки.

В. Чумак додав, що працює номінаційний комітет, який відбирає людей і представляє їх ініціативній групі зі створення політсили.

Наприкінці вересня заплановано з'їзд, після чого відбудеться реєстрація партії.

Як повідомлялося, соратники голови Одеської обласної державної адміністрації Михайла Саакашвілі і деякі народні депутати, зокрема з фракції "Блок Петра Порошенка", планують створити нову політичну партію. В. Чумак раніше не виключав, що може сам очолити партію М. Саакашвілі.

Крім того, парламентарій не виключив можливого спільного походу створюваної нової політичної партії і партії "Демократичний альянс", до якої також увійшли деякі народні депутати від фракції "Блок Петра Порошенка".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА