09:56 13.10.2016

До Запоріжжя йде циклон що бушував в Одесі

2 хв читати
До Запоріжжя йде циклон що бушував в Одесі

Минулої ночі стихія повалила в Запоріжжі шість дерев, унаслідок шторму на Азовському морі в курортному селищі Кирилівка залишаються затопленими близько 30 баз відпочинку, постраждалих немає, розповіла агентству "Інтерфакс-Україна" начальник відділу роботи з громадськістю Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Запорізькій області Юлія Баришева.

За її словами, в четвер у Запоріжжі по дотичній прийде циклон, що приніс негоду до Одеси днем раніше. "Цієї ночі внаслідок поривів сильного вітру в Запоріжжі впало шість дерев. Сьогодні з 9-ї ранку до 15-ї дня в місті очікується посилення вітру, дощ", - розповіла представник облуправління ДСНС.

Рятувальники просять запоріжців, особливо людей пенсійного віку, по можливості утриматися від виходу на вулицю, а також не залишати своїх автомобілів на дорогах, не перешкоджати руху пожежного та аварійно-рятувального автотранспорту, не перекривати проїжджих частин, під'їздів до будинків, зазначила Ю.Баришева.

Також вона повідомила, що наразі ситуація в курортному смт Кирилівка (Якимівський район) стабілізувалася, штормовий вітер вщухає, його напрямок змінюється, проте підтопленими залишаються близько 30 баз відпочинку. "Підтоплення баз відпочинку сталося на Федотовій косі між Кирилівкою та смт Степове. Внаслідок шторму на сушу вийшла напливна хвиля, водночас піднялися ґрунтові води. Це щорічний природний процес. Постраждалих немає. На базах відпочинку відпочивальників немає, а охорона по допомогу до ДСНС не зверталася", - повідомила Ю.Баришева.

Рятувальники називають ситуацію в регіоні контрольованою, відбувається постійний моніторинг, підрозділи облуправління ДСНС перебувають у бойовій готовності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Байден заявив про бажання брати участь у передвиборчих дебатах із Трампом

До Дня Києва 42 тисячі киян, постраждалих внаслідок катастрофи на ЧАЕС, отримають матеріальну допомогу - Кличко

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА