12:08 19.10.2016

Світлична має намір сформувати команду радників із громадських активістів, волонтерів та ветеранів АТО

2 хв читати
Світлична має намір сформувати команду радників із громадських активістів, волонтерів та ветеранів АТО

Новопризначена голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична хоче зберегти в команді двох заступників свого попередника.

"Перші кадрові рішення будуть прийняті в найближчі дні. Але мною вже запропоновано залишитися в команді заступникам голови ОДА М.Беккеру та М.Черняку", - написала Ю.Світлична на своїй сторінці у Facebook.

"Марк Беккер порядна та надійна людина, фахівець, вміє приймати правильні рішення навіть у дуже складних питаннях. Михайло Черняк за короткий час довів, що він може бути ефективним державним службовцем, має зв'язок з громадянським суспільством та ветеранами АТО. За ним відповідальність щодо процесу децентралізації та реформ у соціальній і медичній сферах", - додала голова ОДА.

Вона також повідомила, що не має наміру змінювати директорів департаментів освіти, економіки та міжнародних відносин, соцзахисту населення та деяких інших керівників підрозділів ОДА.

Водночас Ю.Світлична анонсувала появу в її команді нових облич, а також формування команди радників із числа громадських активістів, волонтерів і ветеранів АТО.

"Буде багато і нових облич. Це будуть люди з різним досвідом роботи, але всі з високим рівнем підготовки. З метою активної підтримки громадських ініціатив планую сформувати потужну команду радників саме з кола громадських активістів та волонтерів", - написала Ю.Світлична.

Як повідомлялося, президент України Петро Порошенко призначив головою Харківської обласної державної адміністрації Ю.Світличну і представив її активу Харківської області в суботу.

Ю.Світлична, 1984 р. н., закінчила в 2005 р. Харківський державний університет харчування і торгівлі за фахом "міжнародна економіка". Отримала диплом із відзнакою та спеціальність "економіст-міжнародник". У 2012 р. закінчила Харківський регіональний інститут державного управління Національної академії державного управління при президентові України. Кандидат наук з державного управління.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг: ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Закриють 60 км фронту: Порошенко передав у війська ще три системи РЕБ "Ай-Петрі"

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА