13:31 07.11.2016

Саакашвілі не піде з української політики - політолог

1 хв читати

Із залишенням посади головою Одеської обласної державної адміністрації політична кар'єра Міхеіла Саакашвілі в Україні не закінчиться, переконаний директор Інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов.

"Як управлінець М,Саакашвілі показав не найсильніший результат. А по-друге, була домовленість між президентом (президентом України Петром Порошенком - ІФ) і Саакашвілі, що він залишається на цій посаді до виборів до парламенту Грузії. Йдучи з посади голови Одеської ОДА, М.Саакашвілі не йде з української політики. Напевно, він займеться партійним будівництвом і готуватиметься до дострокових парламентських виборів в Україні", - розповів він агентству "Інтерфакс-Україна" в понеділок.

При цьому політолог зазначив, що відставка М.Саакашвілі може розглядатися як "індикатор того, що дострокові вибори можливі на початку 2017 року".

На переконання В.Карасьова, М.Саакашвілі вдалося зберегти свою популярність.

"Можливо, в Одесі є певне розчарування, але як загальнонаціональний український політик Саакашвілі має непогану популярність, не таку високу, як у 2014 році, і вона дає можливість претендувати на парламентське представництво політичної сили, очолюваної М.Саакашвілі", - зазначив він.

Політолог також не виключив, що у відставку може подати голова Національної поліції України Хатія Деканоїдзе.

"Результати її діяльності більш-менш нормальні. Я не думаю, що вона найближчим часом подасть у відставку, хоча й не виключаю", - сказав він.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

Зеленський - Блінкену: Потрібно доставити військову допомогу в Україну якнайшвидше, насамперед ППО

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА