16:47 14.11.2016

"Опозиційний блок" обіцяє домогтися переобрання Ради

2 хв читати
"Опозиційний блок" обіцяє домогтися переобрання Ради

Партія "Опозиційний блок" заявляє, що продовжить давати відсіч "коаліції війни" і захищатиме народ, а також доможеться переобрання Верховної Ради.

"Ситуація на погоджувальній раді Верховної Ради – це наслідок провокацій, які влада та її наймані "радикали" регулярно влаштовують проти нашої партії і її виборців. "Опозиційний блок" заявляє, що і надалі надаватиме жорсткої відсічі коаліції війни, яка зробила людей жебраками. Ми захистимо себе і не дамо в образу людей, яких ображає ця влада. Ми доможемося, щоб ця Верховна Рада була переобрана, а провокатори із партії війни відповіли за свої дії", - йдеться в заяві партії.

В "Опозиційному блоці" наголосили, що нинішня влада обдурила людей і розвалила економіку". "У людей, яких ця влада обікрала, урвався терпець. Народ бачить платіжки в кілька тисяч гривень, порівнює їх з е-деклараціями влади і вимагає справедливості", - зазначили в партії.

"Опозиційний блок" запевняє, що "доб'ється справедливості". "Наймані "радикали" та їхні господарі мають відповісти за злодійство і корупцію, які вони розвели за останні два з половиною роки. Верховна Рада має бути переобрана. Громадяни України гідні влади, яка їх захищатиме, а не обкрадатиме", - впевнені в політсилі.

Як повідомлялося, між лідером Радикальної партії Олегом Ляшком і керівником фракції "Опозиційний блок" Юрієм Бойко на засіданні погоджувальної ради сталася бійка, призвідником якої був Ю. Бойко.

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій зробив зауваження Ю. Бойку: "Ще раз ви дозволите таку поведінку стосовно народних депутатів, я поставлю це питання на регламентному комітеті", після чого лідер фракції "Опозиційний блок" полишив залу.

Спікер парламенту доручив розібратися в інциденті Регламентному комітету.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Порошенко везе на фронт 2 тисячі денних та нічних FPV-дронів і "Мавіків"

Нетаньягу заявив, що намір Іспанії, Ірландії та Норвегії визнати Палестину надихне ворогів Ізраїлю

Бельгія, яка головує в Євросоюзі, має намір до кінця червня розпочати переговори про вступ Молдови та України до ЄС

Ізраїль відкликає своїх послів із Норвегії та Ірландії для термінових консультацій через рішення визнати Палестину державою

Геращенко має намір звернутися до Мецоли у зв'язку з проявом сексизму з боку спікера Ради

Участь Індії в Саміті миру може спонукати Китай також узяти в ньому участь - нардеп

Президент Румунії візьме участь у Саміті миру у Швейцарії - Зеленський

У ЄС погодили план із використання доходів від заморожених активів РФ для допомоги Україні

Німеччина може підтримати американський план допомоги Україні на $50 млрд - ЗМІ

Автор законопроєкту про демографічні податки його відкликає - нардеп Железняк

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА