14:00 16.11.2016

Нардеп від БПП Ричкова запропонувала розглянути на Регламентному комітеті поведінку Савченко на засіданнях

2 хв читати
Нардеп від БПП Ричкова запропонувала розглянути на Регламентному комітеті поведінку Савченко на засіданнях

Народний депутат України Тетяна Ричкова (фракція "Блоку Петра Порошенко") заявляє про необхідність розглянути на Регламентному комітеті поведінку народного депутата Надії Савченко (фракція "Батьківщина").

"Від імені фракції "Блок Петра Порошенка" я звертаюся до голови Верховної Ради Андрія Парубія... Я вважаю, що така поведінка в стінах вищого законодавчого органу України ганьбить не лише Верховну Раду... Я наполягаю на тому, що такі дії і заяви мають бути розглянуті на Регламентному комітеті парламенту. Я впевнена, що за такі порушення депутатської етики мають накладатися штрафи, аж до заборони присутності депутата на кількох засіданнях парламенту", - сказала Т. Ричкова на пленарному засіданні Верховної Ради в середу.

Вона висловила своє переконання, що представник "Батьківщини" "свідомо чи несвідомо допомагає Кремлю в його інформаційній війні проти України, адже всім відомо, що тема про неспроможність української влади транслюється через всі російські засоби масової інформації".

На вечірньому пленарному засіданні 15 листопада М.Савченко назвала народних депутатів "баранами": "Ви не захищаєте і ви не розбираєтеся справедливо. Ви політично спекулюєте і доводите ще раз всім людям, що ви барани. Тільки один баран більш круторогий, ніж інший. Насправді барани всі", - сказала Н.Савченко.

У відповідь народний депутат України від "Блоку Петра Порошенка" Ірина Луценко сказала: "Повідомляю козам, які зайшли з допомогою світової спільноти в цей парламент: понад 60 тис. амністованих та випущених зеків з Росії зараз воюють і вбивають наших солдатів...".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

ВАКС ухвалив вирок колишньому нардепу Пацкану та звільнив від покарання у зв'язку із закінченням строку давності

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

У домовленостях про ATACMS всі точки розставлені - Зеленський після розмови з Байденом

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА