19:16 27.02.2017

Нардеп Артеменко вніс до ВР законопроект про подвійне громадянство

1 хв читати
Нардеп Артеменко вніс до ВР законопроект про подвійне громадянство

Народний депутат України (позафракційний) Андрій Артеменко став ініціатором проекту закону про внесення змін до закону про громадянство України щодо подвійного громадянства.

Згідно з інформацією на сайті Верховної Ради, відповідний законопроект №6139 зареєстровано в понеділок. Текст документа наразі на сайті парламенту відсутній.

Раніше на прес-конференції в понеділок А.Артеменко заявив: "Я запропонував зареєструвати сьогодні законопроект про подвійне громадянство. Весь цивілізований світ, багато країн світу мають подвійне громадянство. У людей має бути можливість мати один, два, три, та хоч десять паспортів залежно від тих юридичних умов, які у них є".

За його словами, більше ніж 100 народних депутатів мають подвійне громадянство.

Згідно зі ст. 4 Конституції, в Україні існує єдине громадянство. Підстави отримання або припинення громадянства України визначаються законом.

Водночас ЗМІ поширили інформацію, згідно з якою А.Артеменко заявив, що має не лише українське громадянство, а й, зокрема, громадянство Канади. Водночас народний депутат запевнив, що російського громадянства у нього немає.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

Президент США підписав закон про заборону імпорту урану з Росії, повідомляє Білий дім

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА