09:47 29.03.2017

Посли G7 підтримали пропозицію Порошенка про створення робочої групи для напрацювання правок до закону про е-декларування

1 хв читати
Посли G7 підтримали пропозицію Порошенка про створення робочої групи для напрацювання правок до закону про е-декларування

Посли країн Великої сімки (G7) під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком у понеділок, 27 березня, підтримали ідею створення робочої групи за участю представників громадянського суспільства для напрацювання законодавчих поправок до закону про електронне декларування.

"Вони були натхненні обіцянкою президента П.Порошенка про скликання робочої групи за участю громадянського суспільства для розгляду останніх законодавчих поправок", - йдеться в заяві послів країн G7, яке оприлюднила прес-служба посольства Італії в Україні у вівторок.

Згідно з повідомленням посольства, під час зустрічі з президентом України посли країн G7 висловили вдячність за прогрес, досягнутий українською владою в стабілізації та реформуванні економіки і здійсненні інституціональних реформ попри тривалий збройний конфлікт на сході України.

Посли також підтримали зусилля в процесі реформування країни, відзначивши необхідність закріпити прогрес у бізнес-середовищі, що сприятиме залученню іноземних та вітчизняних інвестицій.

"Посли обговорили з президентом П.Порошенком низку нагальних питань, що викликають занепокоєння, зокрема пов'язані з програмою реформ та боротьбою з корупцією і поширенням електронних декларацій на представників громадянського суспільства", - йдеться в повідомленні.

Посли відзначили потребу України в інституціональній стабільності як передумові для подальшого реформування. Вони також пообіцяли подальшу підтримку Києва на шляху реформ, відповідальність за які повністю в руках України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пропозиція США щодо використання відсотків від заморожених активів РФ для України набирає обертів у G7

Столтенберг ще не пізно для перемоги України, але союзникам необхідно прискоритися

Кулеба закликав союзників активізувати виробництво зброї та "перейти від співчуття до запобігання загибелі людей"

Світова більшість має бути на Саміті миру - Зеленський

НАДС ініційовано навчальну програму "Комунікація та взаємодія з ветеранами/ветеранками на державній службі" для публічних службовців

Завдяки підтримці столичної громади 101 бригада знищила російської техніки майже на 35 мільйонів доларів

Зеленський подякував прем'єр-міністру Великої Британії за виділення найбільшого пакета оборонної підтримки

Посол ЄС: Дуже сподіваюся, що в червні буде ухвалено рішення про затвердження переговорної рамки для України

Посол ЄС в Україні Матернова вітає ініціативу громадян Словаччини зі збору коштів для закупівлі снарядів для української армії

Байден закликав Сенат проголосувати за пакет допомоги Україні

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА